hirdetés
hirdetés

Gratulálunk Békefi Veronikának!

Az Év Női Menedzsere 2019 Díj kitüntetettje Dr. Békefi Veronika, a N-U-R Travel ügyvezető igazgatója.

hirdetés

A Menedzserszövetség idén 26. alkalommal adta át az Év Menedzsere díjat, 21. alkalommal az Év Fiatal Menedzsere díjat, 5. alkalommal az Életműdíjat, 3. alkalommal, a Volkswagennel közös Kék Innovációs Különdíjat.  Első alkalommal, de hagyományteremtő céllal két újabb díj is kiadásra került: a női vezetők kiemelt támogatójaként a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK Zrt.) - a női vezetők piaci pozíciójának erősítését célul kitűző stratégiai programjának részeként - adta át az Év Női Menedzsere 2019 Különdíjat, továbbá a Jövő Menedzsere 2019 Különdíj is itt került átadásra, mellyel a Szövetség az általa elindított mentor programot kívánja erősíteni, és a figyelmet felhívni a jövő vezetői támogatásának fontosságára.

A hét kategóriában a Menedzserszövetség partner szervezetei (Amcham, Brit Kamara, Joint Venture Szövetség, MVÜK, FIVOSZ), a Jelölő Bizottság elnöke (dr. Beck György) és tagjai (Kapitány István, Fekete István, Jaksity György, Liptay Gabriella), valamint a szövetség elnöksége és ügyvezetése jelölhettek. Ezt követően a Jelölő Bizottság kategóriánként 3 jelöltet tárt a Menedzserszövetség elnöksége elé, akik 2020. február 6-án, titkos szavazással választották ki a díjazottakat minden kategóriában.

 

Az biztos, hogy a régóta pályán lévő elismert szakember tavaly heroikus helytállással mentette meg a csődtől kollégái és a szakma együttérző és támogató segítségével a Thomas Cook magyar leányvállalatát, a Neckermann Magyarországot, miközben az anyacég és szinte az összes többi leányvállalata becsődölt. A társaság sikeresen mentesítette utasait a külföldi csőd hátrányos következményeitől. Utasaik a krízishelyzetben is megkapták a megrendelt és befizetett szolgáltatásokat, vagy néhány kivételes esetben, jobb megoldás híján visszakapták befizetett pénzüket. 

Dr. Békefi Veronika 1993-ban alapította meg két kollégájával a Neckermann Magyarországot, amely egészen a Thomas Cook-csődig piacvezető pozíciót töltött be a magyar kiutaztató irodák között. A több lépésből álló átszervezés végeredményeként dr. Békefi Veronika és dr. Szvoboda János, a Neckermann egykori cégvezetője a NUR Travel Utazási Szolgáltató Kft. tulajdonosaiként viszik tovább az egykori tour operátor utazásszervezői tevékenységét.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk