hirdetés
hirdetés

Imádták a nézők az idei budapesti Fashion Week-et

Közel 4 ezer látogatót vonzott a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén ősszel a 10. jubileumát ünneplő Budapest Central European Fashion Week.

hirdetés

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén ősszel 10. jubileumát ünneplő Budapest Central European Fashion Week központi eseményét a hétvége során több mint 2 ezren látogatták meg a Szépművészeti Múzeum falai között, ahol a világ legismertebb művészeinek alkotásai mellett vonultak fel a jövő tavasz-nyár divattrendjei.

 

Összesen 24 márka küldte kifutóra legújabb darabjait, a magyarok mellett két lengyel és hét ukrán tervező is képviseltette magát a budapesti divathéten.

A stiláris körkép nagyon vegyes volt, a klasszikus stílustól a streetwear márkákig láthattak kollekciókat az érdeklődők, városszerte pedig közel 30 kiegészítő esemény pezsdítette fel a budapesti divatéletet, így összesen közel 4 ezer érdeklődőt fogadott a rendezvénysorozat.

 

(forrás: MDDÜ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk