hirdetés

Kartago Tours: már foglalható a 2016-os árualap

A Kartago Tours bejelentette, hogy online rendszerükben és az XML-ben megnyitották a 2016-os nyári kínálatuk értékesítését. Az év végéig fantasztikus előfoglalási árakon érhetők el a jövő évi üdülések. A 2016 nyári katalógus várhatóan 2016 januárjában jelenik meg.

hirdetés

A jövő évi árualappal kapcsolatban újdonság, hogy az előfoglalásban a szerződés szerinti akciós jutalékot biztosítanak, amit december 31-ig +3% jutalékkal megemelnek. A Kartago Tours 2014 óta már a teljes összegre fizet jutalékot, azaz a reptéri illetékből, felárakból, vízumdíjból, szervízdíjból is jár a jutalék.

Az utazásszervező, amely jövőre ünnepli 20. születésnapját, az előfoglalási időszakban minden foglalás mellé strandcsomagot ad ajándékba.

A 2016-os budapesti indulású nyári kínálatuk a következő desztinációkat tartalmazza: Egyiptom (Hurghada, Marsa Alam és Sharm El Sheikh), Tunézia (szárazföldi rész és Djerba), Törökország (Antalya), Görögország (Kréta, Rodosz, Zakynthos), Spanyolország (Mallorca és Costa Brava), Bulgária, Szicília, Málta, Portugália (Madeira és Algarve), Horvátország, Zöld-foki szigetek.

Az utazásszervező felhívja a viszonteladók figyelmét, hogy nyári kínálatuknál az XML-ben és a weboldalunkon már az aktuális kedvezménnyel csökkentett árakat jelenítik meg. Az on-line rendszerben a katalógusárakat kell kiválasztani, majd minden árhoz külön fel van tüntetve a FM (First minute) kedvezmény összege, amit bepipálva számolja ki a rendszer a végleges kedvezményes összeget. Az illetékek és a külön fizetendő költségek összege az idei összegekhez képest nem változik jövőre a Kartago Tours-nál.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai