hirdetés

Kihirdették a World Travel Awards európai nyerteseit

Nincs magyar turisztikai szolgáltató a World Travel Awards idei európai szintű díjazottjai között, csak az országos ragsorban születtek első helyezettek.

hirdetés

A World Travel Awards az idén 22. alkalommal hirdetett eredményt a különböző turisztikai szolgáltatásokat végző cégek és turisztikai célpontok között. Az európai összesített eredményeket a szardíniai Pulában hirdették ki 100 kategóriában. Emellett egyes országok, önálló országrészek szintjén is megnevezték a legjobb szálláshelyeket. Az európai versenyben minden évben mintegy 500 szervezet vesz részt. A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki az indulókat. A szolgáltatás minősége mellett vizsgálják az ügyfélkapcsolati kreativitást, a termék innovációt, a szabványok betartását és persze a vendégek elégedettségét. A végső eredmény szavazással alakult ki.

Szentpétervár, Velence és Algarve a díjazottak között

A szeptember 5-én megtartott gálaesten az oroszországi Szentpétervárt nevezték meg Európa vezető utazási célpontjaként. Vezető kirándulási úti célnak az olaszországi Velencét, tengerparti célpontnak a portugál Algarvét, sziget úti célnak Szardíniát választották. A szálláshelyel között különösen a portugál, spanyol, török és olasz hotelek szerepeltek kiemelkedően. A vezető légitársaság az idén mát ötödik alkalommal a Lufthansa, autókölcsönző a Europcar, internetes kompszolgáltató Travel Gateway Ltd az aferry.com oldallal, a vezető online utazási iroda pedig a Booking.com lett. Az utazásszervezők között a TUI Csoportot találták legjobbnak, a nemzeti idegenforgalmi hivatalok közül pedig a portugált.

Vezető magyar hotel a Hilton Budapest City

A magyar szolgáltatók közül a vezető magyar hotel címet a Hilton Budapest City nyerte. A butikhotel kategóriában a Lánchíd 19 Design Hotel, a business hotelek kategóriában az InterContinental Budapest, a hotel residences kategóriában a Corinthia Hotel and Residences Budapest, a hotel suite kategóriában a Presidential Suite @ Boscolo Budapest, a resort kategóriában a Danubius Health Spa Resort Margitsziget, apartmanszálloda-márka kategóriában a Frasers Hospitality, apartmanszálloda kategóriában a Fraser Residence Budapest, spa resort kategóriában pedig a Kempinski Hotel Corvinus Budapest nyerte el a vezető címet.

Hilton Budapest City (Forrás: hilton.com)
Hilton Budapest City (Forrás: hilton.com)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk