hirdetés
hirdetés

Jelentős növekedést ért el a Hungarospa

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy milyen évet zártak tavaly, mennyire érinti őket az energiaárak növekedése és beszélt az idei terveikről is.

hirdetés

"A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. jó évet zárt. A tavalyi vendégforgalmunk összességében mintegy 50 százalékkal meghaladta az előző évit és megközelítette a Covid járvány előtti 2019. évi forgalmat" - mondta el a Termál Online-nak Czegle-Pinczés Enikő és hozzátette: a 2021-es évhez viszonyítva tavaly a gyógy-és strandfürdőben, valamint az aquaparkban több mint 50 százalékkal magasabb vendégforgalmat sikerült elérni. A Prémium Zóna forgalma 10 százalékkal nőtt, szinte egész nyáron telt házzal üzemelt, az Aqua-Palace fedett élményfürdőben pedig 70 százalékkal jobb eredményt értek el az előző évhez képest. Szálláshelyeik közül a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotelben 70 százalékkal, a zömében külföldi vendégeket fogadó Thermal Campingben 100 százalékkal magasabb vendégforgalmat regisztráltak. Egyedül a gyógyszolgáltatások forgalma épül nehezebben vissza. Bár itt is volt közel 30 százalékos növekedés 2021-hez képest, de ez 25 százalékkal még elmarad a járvány előtti szinttől.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A szakember azt is elmondta, hogy 2022-ben még nem érintette drasztikusan a létesítményt az energiaárak emelése, hiszen a nyári szezonon kívül jelentős mértékben a saját maguk által előállított energiát használják a termálvíz hője és a metángáz révén. Az idei főszezontól azonban igen jelentős költségnövekedést okoz az energiaárak növekedése a társaság számára, amely azonban sem leállást, sem a szolgáltatások korlátozását nem tervezi.

A teljes cikk ITT olvasható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk