hirdetés
hirdetés

Székesfehérváré az Év Honlapja

A Magyar Marketing Szövetség Év Honlapja fődíját nyerte el Turizmus kategóriában a www.sostoszekesfehervar.hu oldal, amelyet 2020-ban hozott létre a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.

hirdetés

A Sóstó Természetvédelmi Területet és a Látogatóközpont szolgáltatásait bemutató oldalt a Magyar Marketing Szövetség kategóriagyőztesnek választotta, a díjat Országos Díjátadó Roadshow keretében csütörtökön vehették át a Sóstó Látogatóközpontban a Turisztikai Kft. munkatársai.A kategória nyertes oldalról Az Év Honlapja Facebook oldalán ezt olvashatjuk: „A Sóstó Székesfehérvár Természetvédelmi Terület és Látogatóközpont honlapja egy kifogástalan ízléssel összeállított, átlátható és vonzó oldal, ahol mertek szakítani a hagyományokkal, a sablonmegoldások helyett így valami igazán különleges, a témával remekül harmonizáló megjelenés született. A tartalom tálalása ugyanakkor nem csak megnyerő, de ergonomikus is egyben, így nem kényszeríti fejtörésre a látogatót, sőt! Látszik az alapos tervezés, az átgondoltság, itt bizony nem volt kapkodás. Elképesztően élvezetes a virtuális túra, fantasztikus a tálalás.”

 


F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Kft. ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy ismét egy rangos szakmai visszaigazolást kapott a cég és ezáltal Székesfehérvár egy kiemelt helyszíne. A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja alig 2 éve fejeződött be, mikor a MOL Aréna Sóstó épületében megnyílt a Látogatóközpont, amelynek szakmai irányításával a tourinformos csapatot bízta meg a város. Az ügyvezető szerint a büszkeség mellett más szempontból is nagy jelentősége van a díjnak, mert ez egyúttal reménysugár is a jelenlegi helyzetben. „Azt üzeni nekünk, a helyi turizmusért dolgozóknak, hogy a sok nehézség ellenére van mire építkeznünk, van olyan kínálata a városnak, amire büszke a saját közössége és ahová most is bátran hívhatunk vendégeket. A Sóstó egy különleges világ, ahol az épített környezet és a természet olvad egységbe, és mindez magas szolgáltatási minőséggel párosul. Ezt a minőséget tükrözi a honlap, és a díj éppen erre irányítja a figyelmet”.

Az ügyvezető elmondta, hogy a digitális fejlesztések a turizmus területén az elmúlt időszakban kiemelt jelentőségre tettek szert, hiszen ezek által a korlátozások betartása mellett is több lehetőségünk van a feltöltődésre és élményszerzésre. Az élet úgy hozta, hogy még a természetben töltött időre is igaz ez. A Sóstón sem állnak meg az ilyen típusú fejlesztések: készülőben van például az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK), valamint az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda Digitális vándor alkalmazásában a Sóstó Meseösvény, amely a sóstói tanösvényen kínál újabb lehetőséget a családi kalandozásra a természet és a népmesék világának ötvözésével. Az applikáció várhatóan egy hónapon belül elérhető lesz. Székesfehérvár valamennyi turisztikai attrakcióját rendszerbe foglaló tematikus séták webapplikáció pedig tavasszal lát majd napvilágot. Ennek segítségével a városba érkezők különböző témájú városnéző programokon vehetnek részt, saját úvonalat hozhatnak létre, vagy városjátékon vehetnek részt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai