hirdetés
hirdetés

30 éves a volt Forum

Hétfő este több száz fős banketten emlékeznek meg a szálló korábbi és jelenlegi vezetői, dolgozói és a szállodai szakma krémje az elmúlt 30 évről.

hirdetés

1997-ben került a Forum Hotel az InterContinental szállodalánchoz, és vette fel a mai InterContinental Budapest nevet. Már az ezt megelőző 16 évig tartó Forum korszakban sikerült itt a hazai szállodai etalont megteremteni. Olyan hírességek fejezték ki megelégedettségüket a szállóval szemben, mint az öregebb George Bush, Helmuth Kohl, Teller Ede, Charles Aznavour, Antonio Samaranch, Puskás Ferenc, Michael Schumacher. A legszebbnek tartott dunai panoráma, a magyar gasztronómia sikeres népszerűsítése mellett az itt kinevelt szakmai gárda oroszlánrészt vállalt és vállal a szálló sikerében – jelentette ki Niklai Ákos, egykori igazgató a mai sajtótájékoztatón.

Töretlen minőségi fejlődés

Az InterContinental mai képét az 1998 és 2000, majd 2008 és 2009 közötti felújításoknak köszönheti. 402 felújított szoba, 12 konferencia terem, 740 négyzetméteres bálterem és 500 négyzetméteres wellness világ öregbítik a szálló hírnevét. Az InterContinental Budapest számos hazai és nemzetközi elismerés birtokosa, melyekből csak példák felsorolására szorítkozhatunk. A világszerte 4,5 millió emberhez eljutó Travel+ Leisure olvasói 2011-ben a világ 500 legjobb szállodája közé szavazták a Four Seasons Gresham Palotával együtt. Ugyanezen évben megkapta a „Legjobb munkahely” harmadik helyezését (Aon Hewitt), tavaly pedig a „Társadalmi felelősségvállalás” díjat. Az elmúlt évek gazdasági turbulenciái ellenére 74 százalékos foglaltsággal működik a ház, forgalma mintegy 70 százalékát az üzleti utazóknak és a MICE üzletágnak köszönheti. Jövőre közel kétmillió eurós újabb fejlesztést ütemeztek be, jelentette be Mathieu van Alpen igazgató.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai