hirdetés
hirdetés

A legjobbak között a Napfény kemping

A francia székhelyű Camping Cheque kiadó Top Camping címmel ismerte el a Balatontourist révfülöpi Napfény kempingjének minőségét - tájékoztatta szerkesztőségünket Balogh Ildikó, a kemping vezetője.

hirdetés

Mint elmondta, a díjat 622 európai kemping közül 48 nyerte el a vendégek szavazatai alapján. Hazánkból egyedüliként a Napfény Kemping volt a kitüntetettek között. Az elismerést a múlt héten vette át a hollandiai Utrecthben rendezett "Vakantiebeurs" turisztikai kiállításon. Az átadáson részt vett Urbányi Péter, a Magyar Turizmus Zrt. Benelux államokban működő képviselője is.

Az 1979-ben létre jött, 1982 óta Napfény Kempingként működő szálláshelynek nem ez az első sikere. Az ANWB holland kempingkatalógusban 2001-től, az ADAC-nál 2002 óta szerepelnek ajánlott kempingként. Az Alan Roger's angol, holland és német érdekeltségű katalóguskiadó 2004-ben a Napfény Kempingnek ítélte az "Év kempingje 2004" díjat. Többször jól szerepeltek a "Virágos Balatonért" versenyben, 2005-be, 2007-ben, 2008-ban elnyerték "A Balaton régió legvirágosabb kempingje" címet, 2004-ben, 2006-ban és 2009-ben különdíjat kaptak.

A kemping menedzsment munkáját 2004-ben "Az év kempingvezetője" címmel ismerték el.
Mindez a kiváló színvonalú működésnek és a folyamatos fejlesztésnek köszönhető. 1992-ben német főiskolai hallgatók bevonásával bevezették az animációs foglalkozásokat, 1999-ben homokos gyermekstrandot alakítottak ki, napkollektorok telepítésével felújították a vizesblokkot, 2001-ben bevezették a szelektív szemétgyűjtést, a következő években társalgót, színpadot építettek, felújították a játszóteret, az étterem-utcát, 2010-ben gyermekmedencét építettek.

Igyekeztek alkalmazkodni a kempingezők változó igényeihez. Sokan még mindig a kempinget választják nyaralásuk helyszínéül, de már keresik a kényelmesebb megoldásokat. Ne kelljen például minden kempingfelszelést magukkal hozni, ne kelljen lakókocsit, sátras utánfutót vontatni a kocsi után. Ezért 2003-tól luxus bérsátrakat, 2004-től a bérlakókocsikat, 2006-tól mobilházakat is kínálnak.

Antal Fülöp
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk