hirdetés
hirdetés

A német AVIAREPS csatlakozott az ENSZ turisztikai világszervezetéhez

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) lett tagja a német turisztikai vállalat. Ezzel a mintegy 400 tagot számláló szakmai hálózathoz csatlakozott, melynek célja, hogy elősegítse a turisztikai növekedést a tagországokban.

hirdetés

Idén decemberben a német tulajdonú AVIAREPS GmbH, a nemzetközi turizmus, légiközlekedés és vendéglátás területének vezető képviseleti irodája – világszerte 43 országban 52 képviseleti irodával rendelkezik - az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) hivatalos társult tagja lett. A tagsággal az AVIAREPS hozzáférést nyert a 156 ország 400 intézményi és szakmai társult tagjából álló nemzetközi hálózathoz, valamint a turisztikai ipar kihívásairól, piaci trendjeiről és fejlesztéseiről szóló speciális információkhoz.

Az UNWTO (World Tourism Organisation), azaz az ENSZ Turisztikai Világszervezetének célja, hogy a turizmus az egyes országokban elősegítse a gazdasági növekedést, beleértve a fejlődést és a környezetvédelmi fenntarthatóságot, valamint hogy irányítást és támogatást nyújtson a szektornak az ismeretek megszerzésében és az idegenforgalmi irányelvek elterjesztésében.

Az AVIAREPS budapesti irodája leginkább légitársasági képviseleteiről ismert. Ők a magyarországi kirendeltsége többek között az az Air Namibia, Air Serbia, Asiana, Condor, Czech Airlines, Ethiopian, EVA Air és Jet Airways légitársaságoknak. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk