hirdetés

Aranykulcsosok a Balaton-felvidéken

Rendhagyó módon egy augusztusi kedden találkoztak a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének tagjai, hogy eleget tegyenek Kovacsik Tamás immár tradicionálisnak mondható invitálásának. 

hirdetés

Az egyesület tagjai ezúttal a Balaton-felvidékre indultak borospincéket látogatni. A társaság a korai indulás ellenére lelkesen érkezett az első állomásához, a balatonlellei Ikon pincészethez, ahol Konyári János szakértő kommentárjai kíséretében kóstolhatták a finomabbnál finomabb borokat. A különleges borok mellé természetesen finom harapnivaló is járt.

Innen egy rövid sétával fűszerezett kitérővel jutottak el az ifjabb Konyári pincészetéhez. Dániel édesapjához méltó hozzáértéssel, ugyanakkor közvetlen stílusban mutatta be az összeállított borokat. Az ebédet már a Majthényi présházban költötte el a vidám társaság, a Balaton-felvidék fenséges panorámáját élvezve a teraszról, nomeg a kiváló étkeket.

Az Egyesület tagjai ezek után Budapest felé vették az irányt, Kovacsik Tamás az Aszú Étteremben gondoskodott a desszertről, különleges tokaji borok kíséretében. A nap legfontosabb eseménye volt, hogy Kovacsik Tamás, Tokaji Borlovag az egyesület nagyrabecsülésének jeleként megkapta a Nemzetközi Aranykulcs Tiszteletbeli Tagja megtisztelő címet. A nap a baráti beszélgetések, a ragyogó napsütés, és a kiváló borok élvezetének jegyében telt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk