hirdetés
hirdetés

Díjazták a legjobb tunéziai tour-operátorokat

Tunéziai ízek és dallamok kíséretében köszönte meg a hazai utazási szakma együttműködését a Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal Budapesten. 

hirdetés

Tunéziai ízek és zamatok címmel a Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatala (ONTT) és a Tunéziai Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel Bellevue báltermében látta vendégül az utazási irodák és a sajtó munkatársait, hogy megköszönje nekik egész éves sikeres és hatékony együttműködésüket.

Leith Ben Zakour, a Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal (ONTT) képviselője és Abderraouf Betbaieb, Tunéziai Köztársaság magyarországi nagykövete köszönte meg a sikeres és hatékony együttműködést, méltatva az utazásszervezők és az irodák munkáját.

Az estén több afrikai ország hazai nagykövete és Jakab István, az Országgyűlés alelnöke is megjelent.

A vendéglátók három meghatározó Tunéziába utaztató tour operatort, a Kartago Tours-t, a Taurus Reisent és a Sun & Fun Holidays-t jutalmazta ajándékcsomaggal, amelyet a tunéziai natúrkozmetikumok forgalmazója, a Maison de Senteurs ajánlott fel.

Az esten számos tunéziai specialitást kóstolhattak meg, és a kellemes hangulatról egy tradicionális tunéziai dallamokat játszó zenész gondoskodott.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk