hirdetés
hirdetés

Egyre több a bankkártyás fizetés a neten

Jelentős sikerrel zárult a MasterCard internetes bankkártyás fizetés népszerűsítését célzó kampánya: a résztvevő kereskedők számottevő online bankkártyás forgalombővülésről számoltak be.

hirdetés

A kártyatársaság és partnereinek jóvoltából a MasterCard vagy Maestro kártyabirtokosok a kampány ideje alatt különböző mértékű kedvezményeket, vagy akár ingyenes házhozszállítást kaptak abban az esetben, ha a választott árut MasterCard vagy Maestro bankkártyájukkal fizették ki többek között étel rendelésekor, buszjegy, koncertjegy, elektronikai cikkek valamint könyv vásárlása esetén.

Kovács Szabolcs, a MasterCard Europe ügyfélkapcsolati vezetője elmondta: „A gazdasági nehézségek ellenére az internetes kereskedelem dinamikusan fejlődő terület. Egyre több kártyabirtokos él az internet adta szabadsággal, sőt újabban a közösségi vásárlás erejével. Mindezt egyre többen bankkártyájuk segítségével teszik. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy az, aki egyszer kipróbálja a bankkártyás online fizetést, azután sokkal gyakrabban veszi elő a plasztikot a számítógép előtt.”

Heller Gábor, a kampányban résztvevő Bónusz Brigád egyik alapítója hozzátette: „A MasterCard bankkártyás fizetést népszerűsítő kampánya számunkra is sok pozitív tapasztalatot hozott. A felajánlott kedvezmény rengeteg regisztrált, de eddig még nem aktív Brigád tagot ösztönzött arra, hogy kipróbálja a közösségi vásárlást, ami talán az első internetes vásárlás is volt az életében. Ez utóbbi azért fontos, mert a legújabb kutatások sorra támasztják alá, hogy a közösségi vásárlás az internetes kereskedelem fellendülését hozta, sok olyan vásárlót hozott a netre, akik eddig idegenkedtek az online vásárlástól és bankkártyás fizetéstől. A közösségi vásárlás során nagyon fontos a bizalom kérdése, ami a közvetítő cég és a partnerek kiválasztása mellett, természetesen az online fizetés terminusára is igaz. A népszerűsítő kampány után érezhetően megnőtt a bankkártyás fizetések aránya, így mostanra elmondhatjuk, hogy a Bónusz Brigád tagjai szívesebben vásárolnak kártyával, mint átutalással.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk