hirdetés
hirdetés

Egzotikus helyek 2013 legnépszerűbb úti céljai

A Kuoni utazási konszern foglalási adatai szerint 2013-ban a legnépszerűbb úti célok listáját a Maldív-szigetek és Thaiföld vezeti.

hirdetés

A Kuoni brit tour-operátor kiadta 2013-as Travel Trend jelentését, amelyből kiderül, hogy a válogatott luxusbúvóhelyek, a kényeztető szállodák és a privát szigetek a legkeresettebb turisztikai termékek 2013-ra, az úti célok listáján egzotikus távol-keleti, afrikai, amerikai és az Indiai-óceán térségében fekvő helyek egyaránt találhatók. 

A Kuoni legjobban teljesítő desztinációja 2013-ra a Maldív-szigetek, és ugyanez az ország állt az élen egy évvel ezelőtt is. 

fotó: visitmaldives.com
fotó: visitmaldives.com

2013 legnépszerűbb úti céljai a Kuoni szerint

1. Maldív-szigetek

2. Thaiföld

3. Sri Lanka

4. USA

5. Egyesült Arab Emirátusok

6. Mauritius

7. Malaysia

8. Barbados

9. Singapore

10. St. Lucia

A jelentés szerint Vietnám népszerűségének növekedése várható. A jelentés követi az üdülni vágyók preferenciájának változását is a különböző utazási termékek (nászút, családi üdülés, egyéni utazók, stb.) esetében.

A jelentés kiemelten foglalkozik az új trendekkel, például a közösségi média fejlődésével, a luxus újradefiniálásával, az all inclusive üdülések növekvő népszerűségével, az élménykereséssel, a felelősségteljes utazással és a magasabb minőség iránti megnövekedett igényekkel. 

 

Adatok

A Kuoni Travel Trends jelentése 2012 január és december közötti, 2012-re, illetve 2013-ra vonatkozó foglalások adatai alapján született.

A teljes jelentés itt olvasható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk