hirdetés

Elindult a Magyar Hotel Monitor weboldal

Az oldal bemutatja a szállodai rendszer működésével és eredményeivel kapcsolatos legfontosabb adatokat és információkat - tájékoztatta a Turizmus Online-t az üzemeltető Xellum Kft. nevében Puczkó László ügyvezető igazgató.

hirdetés

Az Magyar Hotel Monitor (MHM) a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai támogatásával létrehozott és működtetett egyetlen olyan hazai információs technológiai rendszer, amely a hazai szállodapiac napi szintű teljesítményének elemzésére hivatott. Az MHM jelenleg 133 szálloda adatait gyűjti és elemzi. További információk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk