Gerendai Károly is az előadók között a szeptemberi Business Klub eseményen

Szeptember 22-én újra megnyitja kapuit a Vendég & Hotel nagysikerű rendezvénysorozata. Ez alkalommal a La Perle Noire restaurant & lounge-ba invitáljuk Önöket, ahol kipróbálhatják különleges francia-magyar konyhájukat, illetve a Zsindelyes pálinka legfinomabb italait és a Bújdosó pincészet legjobb borait.   

Az első őszi Business Klub előadói között olyan szaktekintélyt is üdvözölhetünk, mint Gerendai Károly, aki kikerülhetetlen személyiség a mai hazai topgasztronómia területén, már csak azért is, hiszen étterme – a Costes – volt a legelső Magyarországon, amelynek odaítélték a Michelin-csillagot.

Szeptemberi találkozónk részletes programja:

  • Milyen szállodai/éttermes honlapot érdemes ma kialakítani, működtetni, hogy vendéget hozzon? Előadó: Kovács Lóránt, online szakértő, webdesigner
  • Amire nem gondoltál – az energia költség csökkenthető! Előadók: Szajbert Péter, Hotel Ramada, energetikus beszerzője és Németh Adrienne, GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt., tömeges értékesítési üzletág vezetője
  • Szakkiállításoktól a nagyközönségi fesztiválokig professzionális eszközök a sikeres megvalósítás érdekében. Előadó: Kertész Mirjam, társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest Kft.
  • Új irány a hatékony kiállítások területén: bemutatótermi nyitott napok. Előadó: Bakody Katalin, ügyvezető, JAB csoport magyarországi képviselete
  • Fesztiválok, gasztronómiai napok, nagyközönségi bemutatók és a catering: mit érdemes kínálnia egy vendéglátósnak a nagyközönségnek, fesztiválozóknak vagy kiállítások alkalmával? Előadó: Gerendai Károly tulajdonos, Costes, Sziget, Gourmetfesztivál

Az előadások helyszíne a Mamaison Hotel Andrássy konferenciaterme, a háromfogásos fi ne dining ebéd, 
borral, pálinkával, üdítővel, kávéval az alaƩ a lévő La Perle Noire-ban lesz

PROGRAM:

  • 10.30 - 11 00 regisztráció, welcome kávészünet
  • 11.00 – 13.00 szakmai előadások
  • 13.00 – 14.30 fi ne dining üzleti ebéd a Bujdosó Pincészet boraival, Rauch üdítővel.


Valamint lesznek Progast kávés percek és Zsindelyes pálinkakóstolás.

Jöjjön el, hogy …

  • különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
  • egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
  • személyes kapcsolatokat építhessen
  • egy exkluzív klub tagja legyen

Időpont: szeptember 22. hétfő 10.30 - 14.30

Helyszín: La Perle Noire Restaurant & Lounge 

Kapcsolat: Légrády Edit, e: [email protected], t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. szeptember 19-ig faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.


Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  
Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén

Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén 

Az ötcsillagos budapesti belvárosi ház vezetése 2025 március elsejétől változott.
Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen

Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen 

Az ötcsillagos szállodában a vendégeket nem csak a luxus legmagasabb foka, hanem valódi testi-lelki feltöltődés várja.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.