hirdetés
hirdetés

Gyülekeznek már az aranykulcsosok

A Les Clefs D’Or, azaz a Szállodaportások Aranykulcsos Egyesületének Végrehajtó Bizottsága Budapesten tartja soron következő nemzetközi találkozóját.

hirdetés

A világ különböző tájairól – Kanadától kezdve Ausztrálián át – 43 főt várnak hazánkba a háromnapos programra, amelyre már szállingóznak a résztvevők. A legtöbben november 7-én érkeznek azért, hogy 8-án részt vehessen az egész napos Executive Committee Meeting-en a Novotel City-ben, miközben az aranykulcsos szállodaportások hozzátartozóinak, feleségeknek, rokonoknak is biztosítanak a hazai szervezők egész napra más programot.

Ők először budapesti városnézésen vesznek részt (ebben szerepel többek közt kávézás az Astoriában, a Nagyvásárcsarnok megtekintése), majd este az aranykulcsosok is csatlakoznak a csapathoz, és mindannyian a Várba mennek fel, ahol a Halászbástyánál várják őket welcome drinkkel. Innen átsétálnak a Hilton Hotelbe, ahol a Magyar Turizmus Zrt, Horváth Gergely vezérigazgatóhelyettes vezetésével tart prezentációt.

A nap levezető partiját a szálloda IKON éttermében tervezik, és utána az egész csapat visszatér a Novotel City-be – a hely egyébként a külföldről érkező aranykulcsosok fő szálláshelye a három nap folyamán. Szombaton, november 8-án városnézéssel folytatódik a közös program, majd a Kempinski ÉS Bisztrójában fogadják a vendégeket egy könnyű ebéddel, este pedig mindenki azon a gálavacsorán vesz részt, amelyet a Corinthia Hotel Budapest gálatermében rendeznek – a magyar aranykulcsosok alapításának harmincadik évfordulójának alkalmából.

Aki vasárnap még nem utazik el, azon vendégek egy gödöllői kastélylátogató programon vehetnek részt – ezzel fejeződik be a budapesti találkozó bizonyára emlékezetes programja majd.

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk