hirdetés
hirdetés

Hangzhou Budapesten

Marco Polo, a nagy világutazó, feljegyzésében a világ legelegánsabb és legragyogóbb városaként említi. 8000 éves település, 2200 évig a kínai birodalom fővárosa volt, jelenleg évi 70 millió turista látogatja. Európai mértékkel felfoghatatlan számokat ismertettek azon a sajtótájékoztatón, melyet a város teljes turisztikai menedzsmentje prezentált a meghívottak számára.

hirdetés

Ma Lida úr, a Hangzhou-i Turisztikai Bizottság képviselője beköszöntője után a városi Turisztikai Hivatal MICE üzletágért felelős igazgatója, Shu Tao úr bemutatta, hogyan kell érdeklődést kelteni az egyszerre ősi és rohamtempóban fejlődő modern üzleti metropolis iránt. A város közepén elterülő West-Lake partjainál találhatóak az ősi műemlékek, melyek miatt Hangzhou felkerült az UNESCO Világörökségi listájára. A város az egyik végpontja a Peking- Hangzhou között kiépített Grand Canalnak, mely 1774 kilométer hosszúságával korban és nagyságban a kínai Nagy Fal építészeti párja.

A város az egyik legősibb és legjelentősebb buddhista központ, és a zöld tea termelésének „fővárosa” is. Közvetlen környéke ritka természeti szépségekben gazdag: ezer sziget tava, óriásfenyők rezervátuma, Xixi Nemzeti Park tóvidéke. Nagy forgalmú nemzetközi repülőterére a világ minden tájáról érkeznek a gépek, többek között Frankfurtból is közvetlen járattal elérhető.

A Forbes Magazin és a Világbank többször választotta Kína legjobb üzleti és a legtökéletesebb befektetői környezetet nyújtó városának. Szupergyorsvonattal mindössze 45 perc Peking. Húsz öt csillagos szállodája, hatalmas rendezvénycsarnoka mindenféle nagyságrendű rendezvény kiszolgálására alkalmas. Néhány csapatépítő program a kínálatukból: Sárkányhajó-evezés, teaszedés és ceremónia, ősi kínai gyógyászati módszerek ismertetése, helyi gasztronómia megismerése, tai -chi gyakorlatok, gála-vacsora tradicionális építésű hajón a Nagy Csatornán, a Xixi Nemzeti Park nevezetességeinek versenyszerű megtalálása. Ami  a bemutatott  videoklipeket illeti, az  elsöprő dinamikájú, gyors képváltású, és a modern digitális technika minden eszközét felhasználó alkotásokat szívesen fogadnánk Budapestre alkalmazva is. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai