hirdetés
hirdetés

Három új szolgáltatás segíti az Airbnb házigazdákat

Annak érdekében, hogy magánszálláshelyüket még könnyebben találják meg a szállást keresők, valamint könnyű és biztonságos módon adhassák ki ingatlanjukat.

 

hirdetés

"Manapság, akárcsak a nagy világgazdasági válság idején 2008-ban, az emberek különösen érdekeltek abban, hogy extra bevételt szerezzenek ingatlanjuk kiadásával. Ezért szeretnénk segíteni őket abban, hogy még egyszerűbb legyen számukra ez a folyamat", mondta Brian Chesky, az Airbnb társalapítója, elnök-vezérigazgatója.

Depositphotos
Depositphotos
 

Három területen segíti az Airbnb mostantól a házigazdákat:

  • Az Airbnb Categories szolgáltatást annak érdekében vezették be, hogy az utazók olyan szálláshelyeket is megismerjenek, amelyek egyébként nem jelennének meg kereséseik között. Jelenleg hat új kategória érhető el a kínálatban, amivel tovább lehet szűkíteni az elérhető szálláshelyeket.
  • A biztonságos lakáskiadásban az AirCover for Hosts segít a vendéglátóknak. A biztosítás szolgáltatásai között elérhető a vendégazonosító, a foglalások átvizsgálása, valamint 3 millió dollár kárig történő biztosítás, beleértve a biztosítás kötését autóra, hajóra, műkincsre, vagy egyéb értéktárgyakra.
  • Mától pedig elérhető az Airbnb Setup szolgáltatás is, mely a házigazdák részére könnyebbé teszi lakásuk rövid távú kiadását. A lakástulajdonosokat egy tapasztalt házigazda segíti ebben a folyamatban és első vendége egy az Airbnb-t régebb óta használó utazó lehet.

 A vállalat hozzánk eljuttatott közleményében Brian Chesky kifejti, hogy a szolgáltatásokat azért is vezették be, mert manapság, akárcsak a nagy világgazdasági válság idején 2008-ban, az emberek különösen érdekeltek abban, hogy extra bevételt szerezzenek ingatlanjuk kiadásával. Ezért szeretnék segíteni őket abban, hogy még egyszerűbb legyen számukra ez a folyamat.

(forrás: Airbnb / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk