hirdetés

Idén is keressük A TURIZMUS SZAKMA PÉLDAKÉPÉT!

A Szallas.hu ismét megrendezi az Év Szállása versenyt és ezen belül 2019-ben is keresi a Turizmus Szakma Példaképét, az Év Turisztikai Települése és az Év Turisztikai Attrakciója díjat érdemlők mellett. (X)

hirdetés

A Szallas.hu immár hetedik alkalommal rendezi meg az Év Szállása versenyt, amelynek keretében a hazai települések, attrakciók, illetve több mint 10 ezer belföldi szálláshely verseng az utazóközönség és a zsűri kegyeiért.

A megmérettetés 3 éve új kategóriával bővült, ugyanis az intézmények és a turisztikai attrakciók értékelése mellett a zsűri díjazza a Turizmus Szakma Példaképét is, aki elnyeri a ifj. Papp Imre-emlékdíjat. Tavaly a díjat Katona Zoltán, a Morgens Design ügyvezetője nyerte.

A Turizmus Szakma Példaképe, ifj. Papp Imre-emlékdíj nyertese 2018-ben Katona Zoltán, Képen balról: Böjte Éva (Hotel Kapitány Sümeg****+superior szállodaigazgató), Katona Zoltán (Turizmus Szakma Példaképe 2018, Morgens Design ügyvezető), Tóth Ákos - (Turizmus Szakma Példaképe 2017, Utazómajom alapítója)

Továbbra is szeretnénk felkutatni azokat az embereket, akik nagy elhivatottságot mutatnak szakmájuk iránt és olyan kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, szolgáltatásokat hoztak létre, amelyek irányt mutatnak a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója.

Ha úgy érzi, ismer olyan embert, aki erre a díjra méltó lenne, és megfelel a következő elvárásoknak, akkor kérjük szerezzen örömet neki és jelölje a díjra!

Kit keresünk? Ki lehet a Turizmus szakma példaképe 2019-ben?

Ifj. Papp Imre, a Hotel Kapitány Sümeg szálloda vezetőjeként és a sümegi vár üzemeltetőjeként kulcsszerepet vállalt városa turisztikai népszerűsítésében, de fiatalon, 2015-ben elhunyt. A róla elnevezett elismeréssel mindig olyan szakembert tüntetnek ki, aki kiemelkedő belföldi turisztikai terméket hozott létre, amely irányt mutat a többi piac szereplőnek is. Emellett merész és újító megoldásaival élen jár hétköznapokban, emellett utat mutat a belföldi szakmai irányok kialakításában. Munkáját alázat és szakmai iránti tisztelet jellemzi, valamint azt emberközpontúan végzi.

Jelölés és jelentkezés határideje: 2019. 09. 27. péntek

Jelölök a díjra >>

Ha valaki magára ismert és jelentkezni szeretne a díjra, arra is van lehetőség a következő linken:

Pályázom a díjra >>

Hogyan választják ki a Szakma Példaképét?

A Szallas.hu 2013 óta, hetedik alkalommal hirdeti meg a legjobb szálláshelyeket, illetve a turisztikai szempontból legvonzóbb településeket és attrakciókat elismerő Év Szállása versenyt. A díjakat több, mint 1.000.000 vendégértékelés, a szálláshelyekre, településekre és attrakciókra leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda.

A zsűrit idén Horváth Tibor, a tavaly fődíjat nyert Park Inn by Radisson Zalakaros igazgatója, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Vágó Ágnes, a Pont Itt főszerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója, valamint a Szallas.hu oldaláról Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser képviselik. Az idei év újdonsága, hogy az ítélő bizottság soraiba ezúttal, a Turizmus Szakma Példaképének járó ifj. Papp Imre-emlékdíj 2018-as nyertese, Katona Zoltán is bekerült.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk