hirdetés
hirdetés

Zárul design-versenyünk, lejárt a határidő!

2022. szeptember 30-ig lehet jelentkezni a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Klasszis TopDesign szakmai versenyünkre, és ezzel lehetősége van arra, hogy nem csak hazai szinten, hanem nemzetközi mércével is elismert díj birtokosa lehet. Emellett részt vehet exkluzív díjkiosztó gálánkon, valamint szakmai elismerését a nagyközönségi médiákban is közzé tesszük.

hirdetés

Úgy döntöttünk, legyen lehetősége annak is jelentkezni a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Klasszis TopDesign szakmai versenyünkre, akinek eddig nem volt ideje, módja benyújtani a pályázatát.

 

 

Ne maradjon tehát le, küldje be Ön is  pályázatát - akár több kategóriában - a Klasszis Csoport szakmai versenyére, hiszen nemcsak országosan, hanem nemzetközi szinten is elismert díj birtokosa lehet. Emellett részt vehet exkluzív díjkiosztó gálánkon, valamint szakmai elismerését a nagyközönségi médiákban is közzé tesszük.

Ez Magyarország egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetése, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, különleges megoldásokhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek, tervezési megoldások, valamint eddig meg nem valósított tervek.

2022-ben kiemelten várjuk mindazon vendéglátó- és szálláshelyek jelentkezését, ahol a fenntarthatóság előtérbe kerül, vagy valamiképp a fenntarthatóság szerepel az adott hely működésének gyakorlatában. Gondolunk arra, hogy ilyen szempont alapján figyelnek az alapanyag beszerzésre, a hozzávalókra, számít, hogy ökomódon termesztett zöldségek, gyümölcsök kerülnek a vendég elé, olyan termékeket választanak a környékről, ahol fenntartható gazdaságból származik az adott tejtermék, lekvárféle vagy egyéb élelmiszer. Szálláshely oldalról pedig azok jelentkezését is várjuk - konkrét példákkal -, ahol fenntartható módon működik az adott vendégváróhely.

Részletek, jelentkezés: ITT

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk