hirdetés
hirdetés

Információs találkozón a TUI és partnerei

Múlt hét végén találkozott kiemelt partnereivel és a TUI utazási központokkal az utazásszervezési tevékenységét megszüntető Magyar TUI Kft.

hirdetés

A találkozón részt vett a TUI Österreich ügyvezetője, Sena Uzgören illetve az anyacég értékesítési vezetője – tájékoztatta a Napi Turizmust Gyerő Krisztina, a TUI Magyarország Kft. cégvezetője.

A találkozón egyebek mellett szóba került a TUI utazási központok bankgaranciájának kérdése. Az anyacég lehetőségként óvadékot vagy biztosítást ajánlott fel a bankgarancia kiváltására.

Szintén engedmény az utazási központok számára, hogy az átalakulást követő első évben a legalacsonyabb franchise-díjat kell fizetni – közölte Gyerő Krisztina hozzátéve, hogy az időszakra vonatkozóan az osztrák anyacég szintén felajánlotta plusz jutalék lehetőséget is a magyar partnerek felé.

Gyerő Krisztinától megtudtuk továbbá, hogy távozott a cégtől Aszódi Eszter értékesítési igazgató, a marketingért felelős Borsi Valéria illetve Kiss László, a repülőjegy értékesítési részleg vezetője. Gyerő Krisztinát az TUI Österreich vezetése megerősítette pozíciójában; Gyerő továbbra is a napi operatív munkáért felelős cégvezető marad. A hivatalosan hétfőn leköszönt Csákány Csaba, a Magyar TUI volt ügyvezetője a továbbiakban a Terra Reisen vezetéséért és értékesítéséért felel – tette hozzá a cégvezető.

hirdetés

Címkék

TUI
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk