hirdetés
hirdetés

Ingyen utazást nyert 2013 százezredik vásárlója

Az Indulhatunk Cégcsoport egyik legjelentősebb üzletága, a SzállásOutlet jelentős fordulóponthoz érkezett: a napokban ünnepelték az egyik legnagyobb forgalmat bonyolító magyarországi szálláshelyértékesítő online felületen, a www.szallasoutlet.hu-n a 2013-as évi 100 000. létrejött vásárlást.

hirdetés

Ez az eladási szám nem maradhatott észrevétlenül: idei 100 000. vásárlójuk a vásárolt utazást legnagyobb meglepetésére ajándékba kapta a cégcsoporttól.

”Büszkék vagyunk eddigi teljesítményünkre, szolgáltatásaink minőségére, ezt elégedett vásárlóink és lojális partnerszállodáink száma egyaránt igazolja. Szerettük volna, hogy ne csak nekünk legyen jelentős fordulópont, hanem a szerencsés 100 000. vásárlónknak is ünnep legyen az a nap, amikor ez az eladási szám teljesül, így a karácsonyi ünnepek közeledtével az ajándékozás mellett döntöttünk. Cégcsoportunk kapcsán kiemelném, hogy egyre hangsúlyosabb piaci jelenléttel dolgozunk évek óta a legkiválóbb, válogatott magyarországi szálláshelyekkel, piacvezetőként nem is tehetünk másként.  Online irodaként ennek előnyeit minden szempontból szeretnénk kiaknázni: a napokban elindult a SzállásOutlet iPhone alkalmazás, amely utazás kategóriában jelenleg is az első az AppStore-on. Jelenleg is folyamatban vannak újítások partner- illetve ügyfélkapcsolatok, valamint technológia terén egyaránt” - nyilatkozta az eddig elért teljesítmény és az ajándékozás kapcsán Forró Tamás, az Indulhatunk Cégcsoport tulajdonosa.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai