hirdetés
hirdetés

Július végi fordulat a Kartago Toursnál

A gyenge szezonkezdet után július végén megindult a kereslet Tunézia és Egyiptom iránt a Kartago Toursnál. A társaság a téli szezonban az észak-afrikai üdülőhelyek mellett egzotikus utakat és a Der Touristik teljes árualapját kínálja. 

hirdetés

- Előzetes terveinkhez képest a 2016-os árbevételünk jelentősen kevesebb, mint a korábbi években. Egyiptom, Tunézia és Törökország a szezon első felében nagyon nehezen volt értékesíthető, ezért charterjáratainkat töröltük és block seat helyeket béreltünk vagy más tour operatorral közös indítottunk járatot. A kapacitáscsökkentés eredményeként ezeken a járatokon a telítettség közel 100%-os volt egész szezonban, last minute akciókra szinte egyáltalán nem volt szükség - tudtuk meg dr. Füri Mihályné cégvezetőtől.

Július végétől érezhetően megindul a kereslet Tunézia és Egyiptom felé, hiszen ezekben az országokban hosszú ideje már nyugalom van, kevés a turista a szállodákban, az árak jelentősen kedvezőbbek, és ár érték arányban pótolhatatlan úticélok.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel a múlt héten elindítottunk plusz egy járatot Hurghadára az Anubis Travellel, és télen is közlekedni fog a charter. Tunéziára is meghosszabbítottuk a tervezet járatot, Budapestről november elejéig tudnak utazni az utasok, téli időszakban pedig bécsi indulással nyitottuk az értékesítést - emelte ki a cégvezető. 

- Irodánk jelentősen bővítette kapacitását Görögországba és Spanyolországba, a meglévő block seat szerződéseken felül Wizzair járaton is vásároltunk helyeket. Ezek az úti célok nagyon népszerűek voltak idén, de szezon elején (főleg a futball EB idején ) jelentős túlkínálat volt jellemző a magyar piacra ami nagyon alacsony last minute akciós árakhoz vezetett. Ez a főszezonra már nem volt jellemző, sőt nagyon sok esetben indulás előtt pár nappal már nehezen találtak helyet az utasok ezeknél az úticéloknál.

A téli időszakban az egyiptomi és tunéziai árualapon kívül elérhető lesz még irodánknál több egzotikus úti cél, így Mauritius, Thaiföld, Dubai, illetve a Kanári szigetek. Irodáinkban foglalhatóak cégcsoportunk a Der Touristik teljes árualapja (Der Tour, ITS, Jahn Reisen) amely egyre népszerűbb a magyar piacon is - hangsúlyozta Füri Mihályné. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk