hirdetés
hirdetés

Kiemelt célcsoport az orosz piac Harkányban

Hajdú Gábor, a Harkányi TDM elnökségi tagja, a harkányi önkormányzat idegenforgalmi bizottságának elnöke a Nyugdíjas Expón munkatársunknak elmondta, hogy a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő az idei szezonban a szakmai munkára is nagy hangsúlyt fektetett. 

hirdetés

Sikereik közt említette, hogy a Magyar Fürdőszövetség az elérhető legtöbb, vagyis öt csillagot ítélt oda az intézménynek a közelmúltban lezajlott minősítésen, mely során nemcsak a szolgáltatások minőségét és a környezet állapotát pontozták, hanem a település infrastruktúráját, a megközelíthetőséget, de még a személyzet nyelvtudását és formaruháját is.

Külföldi workshopok, nemzetközi tanulmányutak, konferenciák, helyi fejlesztések és színvonalas kiadványok fémjelzik a Harkányi Turisztikai Egyesület munkáját. A fejlesztések mellett kiemelt fontosságú a már kialakított együttműködések támogatása. A Harkányi és a Hévízi Turisztikai Egyesület kitűnő szakmai kapcsolatot ápol egymással.

A szerb kiutaztatók mellett a fürdőváros kiemelt célcsoportja az orosz piac, így a tavalyi konferencia sikereiből kiindulva 2013. október 15-én is örömmel fogadták Harkányfürdőn az egykori szovjet „zárt városok”, vagyis évtizedekig még a térképen sem szereplő nukleáris központok képviselőit, városvezetőit, hogy megismertessék velük a harkányi gyógyvíz jótékony hatásaira épülő gyógyítási, rekreációs lehetőségeket, melyek segítséget nyújthatnak az atomerőművek dolgozói, illetve Oroszország polgárai számára.

A gyógyvíz jótékony hatásainak népszerűsítése mellett a Gyógy- és Strandfürdő pályázati forrásból tervezi felújítani a régi épületszárnyat, korszerűsíteni az infrastruktúrát, de izgalmas koncepcióval rendelkezik az élményrészleg kialakítása, a Fürdő élményelemeinek bővítése, és a gyógyvíz-felület szélesítése érdekében is.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai