hirdetés
hirdetés

Last minute helyett – nyári kedvezmény

Megjelent a Terra Reisen nyári akciós kiadványa, a Summer Special 2013!

hirdetés

- Ezen a héten küldjük ki a Terra Reisen partnerirodáiba az idei nyári, akciós kiadványt, a Summer Specialt – tájékoztatta munkatársunkat Csákány Csaba, a World of TUI csoporthoz tartozó Terra Reisen magyarországi igazgatója. A katalógus tízezer példányban jelent meg és 42 akciós árú horvát és olasz szálláshelyet kínál.

A kedvezmény mértéke a nyári főkatalógus áraihoz képest 10 és 25 százalék között van, és ezt minden szálláshelynél feltüntették. Idén negyedik alkalommal jelenik meg katalógusuk, a mostaninak az a célja, hogy azoknak az utasoknak segítsen a választásban, akik csak most, május második felében szeretnék, vagy tudják eldönteni, hogy hol töltsék a szabadságukat. A katalógusban szereplő szálláshelyek a kedvező előszezoni árakon felül nyújtják a kedvezményeket.

Csákány Csaba szerint a nyári iskolai szünet első felére tették a hangsúlyt, vagyis 2013. június 8. és július 10. között, mert ilyenkor nincs még nagy tumultus, mivel hazánkban a gyerekek előbb kapják meg az iskolai szünetet, mint például a német diákok.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk