hirdetés
hirdetés

Megjelent a Tensi Holiday 2019/2020-as katalógusa

A kiadvány a már megszokottnál is szebb külalakkal és az előzőeknél is bővebb tartalommal csábít világjárásra.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A kínálatban mindenki megtalálhatja álmai úti célját és utazási formáját, legyen az felnőtt, gyermek, család, baráti társaság, pár vagy szingli. A magazinban nagy hangsúlyt élveznek a csoportos körutazások és városlátogató programok, mind Európában, mind világszerte, Amerikától Afrikán keresztül egészen Ázsiáig. Újdonság a kínálatban Etiópia-Seychelles, Kuba-Panama és a nagy Vietnam körút, hogy csak néhányat említsünk.

A 37 éves múltra visszatekintő iroda számára fontos szempont, hogy a csoportok minél egyedibb útvonalakon ismerhessék meg az úti cél látnivalóit és kultúráját, tapasztalt és nagy tudású idegenvezetők társaságában, kis létszámú csoportokban. Amennyiben lehetséges, az egzotikus körutazások végére a programoktól megfáradt utazók számára pár nap tengerparti pihenést is beiktatnak. A körutak minden esetben az utak teljes árát tartalmazzák, rejtett költségek nélkül és az időben lefoglalt utak jelentős mértékű előfoglalási kedvezménnyel érhetők el.

Emellett 14 hajótársaság útjait foglalva a Tensi az ország legszínesebb és legkomplexebb hajóút választékát kínálja a gazdaságos árfekvésű hajóutaktól egészen a luxus utakig egyénileg vagy csoportosan. A Costa hajótársaság kiemelt partnereként gazdag útvonalkínálattal és folyamatos akciókkal várják a hajózás szerelmeseit. A csoportos hajóutak ajándék városnézést is tartalmaznak. Érdemes mielőbb foglalni, gyakran fél évvel az indulás előtt megtelnek a csoportok.

A kiadványban emellett izgalmas családi nyaralások is találhatók Disneyland Párizstól a Lappföldi Mikulásig, családi sítúráktól az egzotikus tengerparti nyaralásig. Akik pedig össze szeretnék kötni az életüket, a Tensire rábízhatják külföldi esküvőjük és nászútjuk megszervezését is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk