hirdetés
hirdetés

Mosoly Olimpia a füredi Marina Hotelben

Június 18-án vette kezdetét a Marinában a Mosoly Olimpia – a Danubius Hotels Group 40 éves jubileumi eseménysorozatának egyik programja  - melynek keretében a szálloda vendégül látott 12 hátrányos helyzetű kisgyereket a Mosoly Alapítvány közreműködésével. 

hirdetés

Színes programokkal várta a szakképzett animátorcsapat az apróságokat, melyben szerepelt többek között balatoni hajókázás, kötélhúzás, vízi bicikli verseny és póni lovaglás is. Akadályversenyek és csapatsportok is színesítették a programot, sőt, a gyerekekből és a szállodai munkatársakból vegyesen összeállított csapatok kispályás fociban is megmérkőztek. A gyerekek már érkezéskor nagy ovációval vették birtokukba a nekik szánt ajándékokat és főhadiszállásukat a szálloda Lido szárnyának szép szobáiban. 

Nézze meg galériánk képeit!

Már a helyszín – a Marina szálloda minden igényt kielégítő gyönyörű strandja - önmagában is nagy élményt jelentett a kicsiknek, akiknek többsége még sosem nyaralt vízparton. „A Balaton közelsége mindannyiunk számára boldogság” – nyilatkozta a gyermekanimátorok vezetője, aki maga is végigsportolta a Mosoly Olimpiát. 


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk