hirdetés
hirdetés

Munkaerőt keres? Vagy új állást szeretne?

Hiányoznak kollégák különböző pozíciókban a továbblépéshez? Vagy éppen Ön az, aki váltana, esetleg váltani kényszerül, és szeretné ehhez megtalálni a legmegfelelőbb megoldást? Segítségünkkel biztos lesz több olyan alternatíva, amelyből kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet!

hirdetés

A Turizmus Online továbbra is elkötelezett, hogy támogassa a teljes turisztikai szektort abban a nehéz helyzetben, amelyben a Covid okozta súlyos esztendők után most ismét belekényszerül.

Depositphotos
Depositphotos
 

Ezért álláshirdetéseinket továbbra is változatlan áron kínáljuk. Nem emelünk árat, hogy a munkaadó könnyebben megtalálhassa a működéséhez szükséges képzett munkaerőt, a másik oldalon pedig a munkakereső a maga számára a legmegfelelőbb munkahelyet.

Hirdetése nemcsak a www.turizmusonline.hu főoldalán jelenik meg, hanem a napi hírlevélben is kiküldésre kerül, amely az ágazat szereplőinek, döntéshozóinak postaládájába kerül.

Éljen a lehetőséggel, és adja fel álláshirdetését ide kattintva!  

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk