hirdetés
hirdetés

Nemzetközi terjeszkedésbe fog az Anubis Travel

A klasszikus üdülőprogramok és körutazások mellett hamarosan városlátogatásokat is kínál a nemzetközi terjeszkedésre készülő Anubis Travel, amely a minap Budapesten tartotta katalógus-bemutatóját.

hirdetés

Ahmed Bahgat, az ügyvezetője elmondta, az Anubis Travel árbevétele tavaly körülbelül 20 százalékkal nőtt a 2012. évihez képest. A legsikeresebb desztinációnak Egyiptom és Jordánia bizonyult, mindkét úti célba heti két charterjáratot üzemeltettek.

Egy teljesen új üzletágba is belevágtak 2013-ban: megkezdték a beutaztatást Egyiptomból és Izraelből. Az idén azt tervezik, hogy növelik a forgalmunkat ebből a két országból, és Jordániából is fogadnak vendégeket.

Ahmed Bahgat, az Anubis Travel ügyvezetője
Ahmed Bahgat, az Anubis Travel ügyvezetője

A tavalyi év fontos eseménye volt még, hogy decemberben a Royal Jordanian légitársaság az Anubis Travelt bízta meg magyarországi képviseletével. Az együttműködés az idén magasabb szintre lép, mivel 2014. júniusától elindul a közvetlen légi járat Budapest és Amman, illetve Aqaba között.

Az idén erősítik jelenlétüket Egyiptomban, Jordániában, Törökországban, Rodoszon, Krétán és Mallorcán. Új úti cél az Anubis Travel kínálatában az üdülés az izraeli Eilatban, amelyet az aqabai charterükre alapozva kínálnak, de szerveznek üdüléseket az Izrael földközi-tengeri partvidékén fekvő Netanyába és környékére is, továbbá lesznek izraeli körutazások és hosszú hétvégék is. Újdonság az idén a nagy izraeli körút, továbbá az izraeli hétvége jordán / izraeli körutazással kombinálva.

A műsor egyik fénypontja
A műsor egyik fénypontja

Az idei szezonnal kapcsolatban elhangzott, hogy Mallorca 9 éve szerepel az Anubis Travel-nél, széles hotelkínálattal a sziget minden részén, a legszebb homokos tengerpartokon. Krétát és Rodoszt már nyolc éve programozzák, utóbbit idén bővített szállodakínálattal. Törökország egyre fontosabb szerephez jut az Anubisnál, több mint 70 szállodába lehet náluk foglalni, újdonságként Kemeren és Belekben is. Ciprus és Bulgária is szerepel a katalógusban. Egyiptomba heti 2-3 charterjáratuk lesz Hurghadára és Sharm-el-Sheikh-re, de szerveznek kairói hétvégéket is menetrendszerinti járatokkal, nílusi hajóutakat, továbbá városnézéssel kombinált üdüléseket.

 A legnagyobb „dobás” a programkínálatban 2014. második felében várható, amikor kijönnek a piacra a távoli földrészekre tervezett körutazásokkal (Észak- és Dél-Amerika, Távol-Kelet, Afrika). A Royal Jordanian Budapest-Amman járatának júniusi várható indulásával számos más desztináció is elérhetővé válik a Távol- és a Közel-Keleten.

Az Anubis Travel Hungary hozzákezdett a márka kibővítéséhez, 100%-ban helyi leányvállalatokat hozott létre a főbb célpiacokon, helyi irodával, biztosítással és alkalmazottakkal. Az első külföldi leányvállalat Egyiptomban jött létre 2011-ben AWT (Anubis World Travel) néven. Az AWT-nek 400.000 eurós utazási irodai biztosítékot kellett letétbe tennie. Tavaly jött létre az AWT Austria, amely idén június közepén kezdi meg működését. Az AWT jordán és cseh leányvállalata a tervek szerint idén év végén kezdi meg a működését.

Kedvező családi csomagokat állítottak össze, 1, illetve két gyerekkel utazók részére, ráadásul az irodák a kicsik után is a felnőttek után járó százalékos jutalékot kapnak április 16. után.

Az Anubis Travel biztosított váltott az idei évre: az EUB saját terméket dolgozott ki az iroda részére. Október 24-én ismét lesz nagyszabású koncert Jordániában az Anubis Travel szervezésében: a Quimby a Wadi Rum sivatagban lép majd fel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk