hirdetés
hirdetés

Új tagok és megújult alapszabály a Turisztikai Tanácsadók Szövetségében

Óva intenek az önjelölt „tanácsadóktól”

Tavaszi közgyűlésén két új alelnököt választott a Turisztikai Tanácsadók Szövetsége. Közleményük szerint egyre több önjelölt „tanácsadó” jelenik meg a piacon, ami mind a turisztikai szakma, mind pedig a megbízók számára egyre nagyobb kockázatot jelent.

hirdetés

A Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Múzeum adott otthont a Turisztikai Tanácsadók Szövetsége (TUTSz) tavaszi Közgyűlésének, amelyen négy új tag felvételét támogatták az egyesület tagjai: Dr. Molnár Csilla (Harsányi János Főiskola), Ligeti Ádám (Elladam Kft.), Székely Róbert és Bálint Gergely (Horwath HTL Hungary & Russia). Az alelnöki pozícióról leköszönő dr. Szemrédi József helyére az egyesület Bakos Boglárkát (EconoConsult Kft.) választotta alelnöknek. Létrehoztak egy második alelnöki pozíciót is, amelyre Brachna Jánost (Med-I-Terra Kft.) kérték fel. Az egyesület titkára N. Probáld Katalin (Tourinnov Kft.) lett. Az egyesület elnöke továbbra is Puczkó László (Xellum Kft.).
A módosított alapszabály újraszabályozza a tagsággal járó elvárások körét és támogatja a hatékonyabb működési struktúra létrehozását. A tagok döntöttek a weboldal megújításáról és megállapodtak arról, hogy megsokszorozzák erőfeszítéseiket annak érdekében, hogy a turisztikai szakmai tanácsadás elfogadottabbá és megbecsültebbé váljon, ugyanis tapasztalataik szerint egyre több önjelölt „tanácsadó” jelent meg a piacon, ami mind a turisztikai szakma, mind pedig a megbízók számára egyre nagyobb kockázatot jelent.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk