hirdetés
hirdetés

Régi-új igazgató az Accent Hotels-nél

A szakember rövid kitérő után, nemzetközi tapasztalattal gazdagodva üzletfejlesztési igazgatóként tért vissza az Accent Hotelshez, támogatva a szállodalánc közép- és hosszú távú növekedési stratégiáját - tájékoztatta lapunkat a társaság. 

hirdetés

Csapó László több mint 10 évnyi értékesítés területén szerzett tapasztalattal csatlakozott 2021 áprilisában az Accent Hotels csapatához, egy év után azonban rövid kitérőt tett szakértőként a szállodabefektetések és nemzetközi szállodaportfólió menedzsment területén. A szakember márciusban üzletfejlesztési igazgatóként tért vissza a szállodalánchoz, hozzájárulva a vállalat bővülési terveihez, hiszen fő feladata lesz a portfólióba illeszkedő új szállodák és potenciális üzleti partnerek felkutatása.

 

„Az Accent Hotels tavaly ünnepelte alapításának 15 éves évfordulóját, az általunk üzemeltetett szállodák száma pedig már a 30-hoz közelít. Elkötelezettek vagyunk a további fejlődés irányában, melynek fontos mérföldköve László érkezése. A magyarországi terjeszkedés mellett célunk Ausztriában is növelni az általunk üzemeltetett szállodák számát, közép- és hosszú távon pedig újabb európai országokban szeretnénk megjelenni" – mondta el Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója.

„Az elmúlt évben tulajdonosi oldalról is széleskörű tapasztalatot szerezhettem, így immár részletes rálátással rendelkezem a szállodaüzemeltetési együttműködés mindkét résztvevőjének igényeire. Örömmel és eltökélten térek vissza az Accent Hotelshez, hiszen teljes mértékben azonosulni tudok a vállalat növekedési céljaival, melyhez már most adott az összetartó és tapasztalt támogató csapat" – tette hozzá Csapó László.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk