hirdetés
hirdetés

Sármelléki indulás és 2015–ös előfoglalás a Green Travelnél

Már október elejétől elérhetőek egyes szállodák árai a 2015-ös nyári szezonra vonatkozóan a Green Travel honlapján.

hirdetés

"Az árakat és a leírásokat folyamatosan frissítik és töltik fel a kollégák a www.greentravel.hu oldalra – mondta el Göktas Merdol, a Green Travel tulajdonosa. – Mint azt sok éve hangsúlyozzuk, az előfoglalásnak egyre nagyobb szerepe van cégünknél, ezért idén még hamarabb jövünk ki a jövő évi árakkal, így aki 2014. október 31-ig lefoglalja a következő évi nyaralását, akár 40% kedvezményt is kaphat a főszezoni árakhoz képest. Évről évre bebizonyosodott – nem csak – Törökország tekintetében, hogy a last minute árak már valójában nincsenek a főszezonban, egyrészt nem marad hely a járatokon, másrészt semmi sem indokolja, hogy a piaci árak alá menve egy rossz szokást erősítsünk. A nyugati országokhoz hasonlóan hazánkban is egyre többen foglalják le nyaralásukat az előfoglalási időszakban, mert rájöttek, hogy minden tekintetben jobban járnak. Sok esetben a kedvelt és népszerű szállodák már február közepére megtelnek a nyári hónapokra, így esélye sem marad a későn foglalóknak eljutni bizonyos hotelekbe a főszezonban."

A kedvezményes előfoglalási árak megjelenése mellett a cég a 2015-ös katalógusát is hamarabb a piacra dobja, már október végén. A 2015-ben nyíló új szállodák és a már meglévő stratégiai partnerek részvételével ismét lesz Green Travel Road Show és természetesen partnerpartival egybekötött katalógusbemutató is, ahol nyereményautó kerül kisorsolásra – nagyon fontos, hogy az előfoglalásban történő foglalások is részt vesznek a játékban.

"A jövő évi szezon nagy újdonsága a sármelléki Balaton Airportról induló járatunk lesz – mondta el Göktas Merdol. – A budapesti és debreceni repülőterek mellett jövőre a Balaton Airportról is tervez a cég egy járatot kifejezetten a főszezonra beállítva. A térségben működő partnereinkkel közösen egyeztetve arra jutottunk, hogy van létjogosultsága heti egy járatnak az ország nyugati részéből is. A debreceni repülőtér már hetedik éve szerepel a palettánkon, és évről évre 95-98%-os töltöttséggel repül. Természetesen minden repülőtérről nagy gépekkel repülünk majd, ami minimum 168 főt jelent. Az idei évben bevezetett egyéni horvátországi árualap is bővítésre kerül, és jövőre már garanciális helyekkel is rendelkezünk."

"Bizakodóan tekintünk a 2015-ös évre, és a partnereinkkel együtt ismét meg fogunk tenni mindent az utasaink érdekében, viszont mielőtt ennyire előrerohanunk, ne feledkezzünk meg a téli szezonról sem, mivel Kuba, Dubaj, Thaiföld és Mexikó mellett folyamatosan indulnak városlátogató programjaink is Rómába, Isztambulba, Nápolyba, és a tavaly indított adventi bécsi program mellett számos meglepetéssel készülünk" – tette hozzá a tulajdonos. (x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk