hirdetés
hirdetés

Skal ülés a fővárosban

Novemberben Budapesten rendezték meg a 70. Skal Világkongresszust. Azóta plusz 1000 főval gyarapodott a hazánkra figyelő nemzetközi szakemberek száma.
hirdetés

A világ vezető turisztikai szakembereit tömörítő, spanyolországi székhelyű, húszezer tagot számláló 75 éves SKAL klub 3 magyazországi tagozata, a budapesti, a nyugat-magyarországi és a kelet-magyarországi csütörtökön a budapesti Regency Suites Budapest Hotelben gyűlnek össze, hogy megvitassák a szakma pillanatnyi kihívásait, problémáit, kicseréljék tapasztalataikat. A rendezvénynek otthont adó hotel igazgatója elmondta, február 1-je óta üzemeltetik a szállodát. A ház korábbi üzemeltetője, az osztrák Starlight vállalat volt, amely Starlight Suiten Hotel néven üzemeltette a Madách téri egységet. A hotel működtetését azonban a télen lemondta, hogy másik budapesti háza, a Mérleg utcai Starlight Suiten Hotel értékesítésére koncentrálhasson.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk