hirdetés
hirdetés

SunExpress: téltől még több járat Antalya felé Budapestről

A Covid utáni első szakmai programját tartotta augusztus 31-én a SunExpress Magyarország, amelynek képviseletét idehaza az AVIAREPS Kft látja el.

hirdetés

Mint a prezentáció alkalmával elhangzott, a Lufthansa és a Turkish Airlines által 1989-ben alapított légitársaság több, mint 41 célállomás 540 közvetlen járatával rendelkezik. 58 db újgenerációs Boeing-737-800 NG géppel repülnek, és a jelenlegi gépekhez továbbiak érkeznek idén ősszel és 2022 tavaszán.

 

A jelen lévő szakmai közönség megtudhatta, hogy a SunExpress 3 féle csomagot kínál – SunEco, SunClassic és SunPremium néven -, ezekkel teljesen lefedik az utasok igényeit.

A légitársaság október végéig heti háromszor közlekedik Antalyába. Télen eddig nem üzemeltek Budapestről, de a következő szezon nagy újdonsága lesz, hogy október végétől március végéig is közlekednek hetente egyszer szombati napokon a népszerű török üdülőhely, Antalya felé.

2022 nyarán pedig, a tervek szerint, heti ötször repülnek majd a kedvelt török nyaralódesztinációra.

Közeli tervük közt szerepel még egy új célállomás, szintén budapesti indulással, nevezetesen Izmír, de ez még a jövő zenéje, mondta a SunExpress Senior Sales Managere, Michael Schober a bevezető alkalmával.

Mellette Volker Richter (Touristic Sales Manager) is részt vett a szakmai rendezvényen, aki a napi kapcsolattartásért felel a GSA kollégákkal.

Tóth Attila, az AVIAREPS Magyarországi vezetőjének rövid bevezetője után a prezentációt Kercs András, a társaság sales managere tartotta, majd a prezentációt követően számos szakmai kérdésre kaptak választ a jelen lévő utazási irodák képviselői.

A program hangulatos üzleti reggelivel zárult a rendezvénynek is helyszínt adó Barceló Hotel tetőteraszán, amelynek során az égiek is kegyesek voltak a programon résztvevőkkel, hiszen hétágra sütött a nap, miközben kellemes szél fújdogált.

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: SunExpress / AVIAREPS / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk