hirdetés
hirdetés

Szabadtéri medence dunakanyari panorámával

Szombaton avató ünnepség keretében mutatta be Lantos Árpád vezérigazgató a visegrádi Hotel Silvanus **** új létesítményét, a Dunakanyar fölé magasodó új medencét.

hirdetés

Az 1992-ben privatizált szálloda a folyamatos fejlesztések eredményeként ma 150 felújított szobát, üvegfalú, panorámás beltéri wellness részleget, 80 négyzetméteres luxus apartmanokat kínál a vendégeknek. A Silvanus 1999 óta zöld szálló, a környezetkímélő, energiatakarékos beruházásokkal sikerült a megugró eneregiaárakat is féken tartaniuk. A 150 négyzetméteres napkollektorral és öko kazánnal fűtik a most átadott szabadtéri élmény-és gyermekmedence vizét is. A medencét a wellness részlegből is meg lehet közelíteni, medence-bár, grillező és nagy melegben hűthető terasz-étterem teszi teljessé a komfortot.

Lantos Árpád szerint a gyönyörű kilátás és a természetvédelmi környezet mellett a szálló sikerét a vendégközpontúságnak köszönheti. Vendégeik között nagyon sok a visszatérő, a vendégkör 95 százaléka belföldi. Az év további hónapjaiban az igazgató az üdülési csekk és a SZÉP kártya hatására számít, hiszen az első öt hónapban a forgalmuk 55 százalékát adó konferencia turizmus a felére esett vissza. A Dunakanyarban jobb utaknak és hatékonyabb marketingnek örülne Lantos Árpád, aki reméli, hogy a mélyponton már túl van a szállodaipar.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai