hirdetés
hirdetés

Szardíniát népszerűsíti az olasz kereskedelmi kamara Budapesten

Szardíniát népszerűsíti Budapesten a turisztikai feladatokkal is megbízott Olasz Kereskedelmi és Iparkamara, mivel a szigetre látogatók száma hagy némi kívánnivalót maga után.

hirdetés

David Crognaletti, a cagliari repülőtér értékesítése vezetője azt mondta, Magyarországon Szardínia a legkevésbé népszerűbb sziget, ide látogatnak el a legkevesebben az országból, ezért javítani szeretnék a sziget imázsát. Hozzátette: a helyzet ugyan nem jó, azonban a változáshoz jó lehetőség, hogy Alghero és Cagliari és elérhető a magyar fővárosból közvetlen járattal, de a jövő nyári menetrendi időszakban szeretnék bővíteni a kínálatot.

A sziget mellett szól, hogy biztonságos, a szárdok nagyon vendégszeretőek, nyugodt életvitelt folytatnak, egyáltalán nincs szükség téli kabátra, és évente 300 napon át süt a nap. Nem mellesleg rendkívül gazdag és rejtelmes történelme van, sok legendavadász szerint az 5 ezer éves körakalú építmények - amelynek funkciója a mai napig rejtély - arról tanúskodnak, hogy Szardína az Atlantisz része volt.

Denis Barabas, a Ryanair regionális menedzsere azt emelte ki, hogy a Cagliariba indított járatuk nagyon népszerű, a gépek 97 százalékos töltöttséggel üzemelnek, de elsősorban az olaszok használják. Felméréseik szerint Budapest és Olaszország közötti járataikon az utasok fele olasz, 30 százalék magyar és ugyanez az arány a magyar főváros és Cagliari viszonylatában is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk