hirdetés
hirdetés

Több mint 30 állást hirdetett meg a Sólyom Airways

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sólyom Airways működése, korábbi ígéretéhez híven augusztus 1-jén rengeteg állást hirdetett meg a légitársaság. 

hirdetés

Jelenleg több mint 30 pozícióra keres embert a Sólyom Airways, a meghirdetett állások köre várhatóan még bővülni fog a légitársaság weboldalán. Az Üzemeltetési-, Műszaki-, Kereskedelmi-, HR-, Irányítási Igazgatóság mellett az IT Projekt Koordináció és Tervezési osztályra, a Szerviz desk és kliens üzemeltetési osztályra, a Szerver és hálózatüzemeltetési Osztályra is keresnek munkatársakat, és hirdetettek meg Cabin attendant, Flight Planning Officer, First Officer és Pilot In Command pozíciókat is. Az állásokra a jelentkezés határideje augusztus 15.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés