hirdetés
hirdetés

Többen kattintják a SzallasOutlet alkalmazást, mint a Google Earth-t

Az elmúlt napokban jelent meg az Indulhatunk cégcsoporthoz tartozó SzallasOutlet.hu weboldal iPhone alkalmazása az App Store-ban. Az alkalmazás igen nagy népszerűségnek örvend, rövid idő alatt már első App Store utazási kategóriában. 

hirdetés
Az elmúlt napokban megjelent az Indulhatunk cégcsoporthoz tartozó SzallasOutlet.hu weboldal iPhone alkalmazása az App Store-ban. Az alkalmazás igen nagy népszerűségnek örvend, rövid idő alatt már első App Store utazási kategóriában. 
 
A program legnagyobb újítása, hogy utazásunk során már nem kell kinyomtatott utalványunkat magunkkal vinnünk, hanem Magyarországon elsőként PassBook segítségével is elfoglalhatjuk szállásunkat. A cégcsoport komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy szállodai partnerei QR kód alapján befogadják vendégeiket.
 
A SzállásOutlet használatával vásárolhatunk külföldi vagy belföldi szállásajánlatot. Az alkalmazás kezdőképernyőjén a legnépszerűbb ajánlatok fogadnak minket, vagy könnyedén körbenézhetünk 1-1 városban a "Városok" menüpontban.
 
Kategóriák szerint is kereshetünk; ha éppen nem wellnesshétvégére vágyunk, hanem inkább egy külföldi kiruccanásra, akkor ezt is könnyen megtaláljuk. Egyetlen kattintással menthetjük el azokat az ajánlatokat melyek számunkra szimpatikusak vagy akár 3 kattintással le is foglalhatjuk.
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai