hirdetés

Török topmenedzser a Matild Palota nyitócsapatában

Selim Ölmez csatlakozik a Matild Palota felső vezetőségéhez a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest marketing igazgatójaként.

hirdetés

Az‌ ‌idén‌ nyár elején ‌nyíló‌ ‌budapesti Matild‌ ‌Palota‌ Selim Ölmezt nevezte ki szállodaigazgató-helyettes, marketing igazgatói pozícióra. Selim a felső vezetőség tagjaként a stratégiai marketing és kommunikációs területekért, valamint a Matild Palota sikeres megnyitásáért felel.

Selim Ölmez
Selim Ölmez

A vendéglátó- és szállodaipar területén szerzett 23 évnyi nemzetközi pre-opening, hírnév- és revenue menedzsment, marketing, kommunikációs és hotel menedzsment tapasztalata, a luxusmárkák területén szerzett széles körű tudása kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota Budapest legvonzóbb társasági központjává váljon.

A szakember, mielőtt csatlakozott volna a Matild Palota felső vezetőségéhez a Marriott International számos brandjéhez tartozó szállodában dolgozott, úgymint a Sheraton, W Hotels vagy a St. Regis.

Szakmai tapasztalatait olyan rangos, ötcsillagos luxusszállodákban és nagy presztízsű helyszíneken kamatoztatta, mint a kazahsztáni The St. Regis Astana, a The St. Regis Istanbul, a Spago by Wolfgang Puck törökországi étterme és az Abu-Dzabiban található The St. Regis Saadiyat Island Resort.

Pályafutása során szállodaipari tapasztalatait Oroszországban, Törökországban, Abu-Dzabiban és Katarban is bővítette. Nemzetközi karrierjének köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik a luxusmárkák világáról és a globális turisztikai iparágról is.

Selim több nemzetközi díjat is nyert, többek között: Starwood Hotels & Resorts, President's Award, St. Regis Hotels & Resorts - Service Delivery Award, Starwood EAME Awards and Best SPA marketing Middle East, Middle East SPA Awards.

A törökországi Akdeniz Egyetem Társadalomtudományi Intézetében közkapcsolatok és reklám szakon szerzett mesterszakos diplomát, míg alapképzésben a Gazi Egyetemen közgazdasági és társadalomtudományi szakon folytatott tanulmányokat.

Anyanyelve török, folyékonyan beszél angolul, jól beszél németül és oroszul is.

Elérhetőségei:
E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Mobil: +36 70 418 08 97 

(forrás: Matild Palota /Urbancomm)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk