hirdetés
hirdetés

Új európai brandet indít a Marriott

Moxy Hotels, így hívják majd a Marriott új, európai piacra tervezett szállodaláncát, melyet a napokban mutattak be Berlinben a nemzetközi szállodai befektetői fórumon (IHIF). 

hirdetés

A Marriott International az új lánccal a megfizethető, háromcsillagos szegmensbe kíván betörni. A márka a kortárs, stílusos dizájnt ötvözi a minőségi szolgáltatásokkal, megfizethető áron. A Moxy Hotelek az utazók újabb generációját célozzák meg. A lánc első háza a tervek szerint Olaszországban, Milánóban nyílik 2014-ben. A várakozások szerint a Moxy Hotels gyors terjeszkedébe fog olyan célországokban, mint Németország, Ausztria, az Egyesült Királyság, Írország, Belgium, Olaszország, Hollandia, Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk