hirdetés
hirdetés

Vegyük fel a kesztyűt!

TeSzedd! - Összefogás a tiszta Magyarországért!” akció – 2012. június 2.

hirdetés

Idén ismét felvehetjük a kesztyűt, ugyanis 2012. június 2-án újra megrendezésre kerül a „TeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért!” hulladékgyűjtési nap. A tavalyi akció keretében 160.000 önkéntes – köztük az MT Zrt. dolgozói – segítségével, egyetlen nap leforgása alatt közel háromezer tonna szemetet sikerült összegyűjteni, és biztonságos lerakókba szállítani Magyarországon.

A Magyar Turizmus Zrt. idén is lelkes csapatot toborzott az akcióban való részvételhez és minden szakmai partnerét arra buzdítja, hogy csatlakozzon a felhíváshoz! Közös érdekünk, hogy a turisztikailag frekventált területek is minél gondozottabbak, tisztábbak legyenek és a hozzánk érkező vendégek kedvező képet alakítsanak ki hazánkról. Kérjük az önkéntesség és a környezetünk tisztaságáért elkötelezett partnereinket, szálláshelyek, utazási irodák, programgazdák és más szakmai szervezetek képviselőit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez és jelentkezzenek be a www.teszedd.hu honlapon!

A szombati takarításban való részvétel előreláthatólag néhány órát vesz igénybe a délelőtt folyamán, és a szervezők – a tavalyi évhez hasonlóan – munkáskesztyűket és speciális, erre a napra készült zsákokat juttatnak el a regisztrált helyi önkéntes csoportok vezetőinek.

További információ a www.teszedd.hu honlapon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai