hirdetés
hirdetés

Videó: idén újra lezajlott a BookDirect MeetUp

Két év kényszer pihenő után idén végre ismét megrendezésre került a BookDirect MeetUp, az egyetlen olyan hazai szállodai konferencia, ami kizárólag a közvetlen foglalások erősítését célzó marketing, értékesítési és revenue megoldásokkal foglalkozik.

hirdetés

A szervezők beszámolójukban azt írták, nagy öröm számukra, hogy az olyan nagy nevek, mint a D-Edge vagy az Everguest mellett idén a HotelHood csapat két tagja is az előadók között szerepeltek.

Ulmer Zsolt, a HotelHood alapítója előadásában mesélt arról, hogy az ő “küzdelme” a jutalékkal bizony nem ma kezdődött.  Már 2008-ban, szállodai értékesítési vezetőként rányomta a bélyegét az éves beszámolókra a magas jutalék, így magába szívott minden akkor fellelhető tudást a közvetlen értékesítés ösztönzéséről. Majd később Londonban olyan pozícióba került, ahol lehetősége nyílt belelátni egy OTA belső működésébe, és az itt merített tudást is hasznosítani tudta a jutalékmentes foglalások terén. Angliából hazatérve pedig olyan szerencsés helyzetbe került, hogy lehetőséget kapott az újonnan szerzett tudását néhány budapesti és balatonfüredi szállodán tesztelni. Teljesen szabad kezet kapott, azzal az egy feltétellel, hogy a közvetlen foglalások megszerzése nem kerülhet többe a jutalék szintjénél. Az itt kitesztelt, majd számos más partnerszállodánál is sikeresen alkalmazott megoldásokat mutatott be előadásában.

Ha kíváncsi vagy, hogy:

        Mi az a Billboard hatás?
        Mi az átlagos foglalási arány a szállodai weboldalakon?
        Milyen megoldással növelheted akár 50%-kal ezt az arányt a weboldal látogatószám növelése nélkül?
        Milyen árparitás biztos megoldással adhatsz jobb árat a saját weboldalon?

ebből az előadásrészletből megtudhatod:


Svirzsovics Éva, a HotelHood marketing tanácsadója olyan jól bevált email marketing automatizációs megoldásokat mutatott be, amelyeket részben még a Danubius Hotelsnél eltöltött évek során, részben pedig a HotelHood partnerekkel közösen volt lehetősége kitesztelni.

A lenti ízelítőből megtudhatod, hogy:

        Mi az az egy automatizációs módszer, ami több mint 30%-kal növelte a Danubius hírlevél bevételeit?
        Hogyan tudod a feliratkozóidat automatizáltan szegmentálni?
        Miért kifejezetten ártalmas az email marketingedre, ha nem tartod karban a címlistádat?
        Milyen automatizálást tudsz használni a sütik tiltása miatt ellehetetlenülő remarketing hirdetések futtatására?


A rendezvény főszervezője, Gyenes Ákos, az Everguest revenue management üzletágának vezetője is igen határozott véleménnyel volt az email marketing automatizálásról. Ahogy mondta: “Ha nem működne, akkor higgyük el, hogy a világ legnagyobb OTA-ja sem csinálná!”
 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk