hirdetés
hirdetés

Visszatérnek a német légitársaságok Sharm el Sheikh-re

Ismét növekszik a kereslet a német turisták körében az egyiptomi Sharm el Sheikh iránt, erre reagálnak új járatokkal a német légitársaságok és tour-operátorok.

hirdetés

Kezdenek visszatérni a német légitársaságok Sharm el Sheikh-re. A Sun Express az ETI-vel együttműködve szeptember 29-én heti járatokat indít Frankfurtból az egyiptomi üdülőparadicsomba, a Germania charterlégitársaság pedig szintén hetente repül Düsseldorfból és Münchenből október végétől, november elejétől, a járatokon jelentős kapacitással rendelkezik az FTI utazási iroda.

Sun Express
Sun Express

(forrás: FVW)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk