Az izraeli nagykövet a következő MUISZ-vacsora díszvendége

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége következő vacsoráját a Mazel Tov étteremben tartja.

2016 első MUISZ-vacsorájára invitálja az utazási irodákat a Szövetség.

Időpont: 2016. február 9. (kedd) 17.00 óra

Program:

- Díszvendég Ilan Moor, izraeli nagykövet: „Israel as your next tourist destination.”

- Váradi János, EL AL légitársaság képviselet vezetője, igazgatója:„Könnyen, gyorsan Izraelbe.”

- Dr. Kispál Edit , a FEOSZ szóvívője:" A békéltető testületi eljárás az utazási irodák
szemszögéből."

- Dr. Csépa Balázs a MUISZ jogi szakértője – „A Best-Reisen ügy tanulságai – hogyan
csökkenthető az utazási irodák anyagi felelőssége?”

Helyszín: MAZEL TOV étterem (1073 Budapest, Akácfa u. 47.)

Részvételi díj: 3.500.- Ft MUISZ tagoknak (mely tartalmazza az Áfa összegét)

8.000.- Ft nem MUISZ tagoknak (mely tartalmazza az Áfa összegét)

MENÜ

“A” menü:

Hummus falafel

Jeruzsálemi túrótorta

B” menü:

Kebabbal töltött padlizsán

Galileai csokoládétorta

Ital:

házi limonádé és ásványvíz

A jelentkezéseket minél hamarabb, de legkésőbb február 3-án 14.00 óráig lehet elküldeni az info@muisz.com email címre.

A Szövetség felhívja a figyelmet, hogy lemondást, írásban (az info@muisz.com-ra küldve) csak február 5-én 14.00 óráig tudnak elfogadni, ezt követő lemondás vagy meg nem jelenés esetén a részvételi díjat az étterem leszámlázza az irodának.

A Szövetség kéri, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék, melyik menüt kérik, valamint kérik azt is írásban jelezzék, hogy a vacsoráról kérnek-e ÁFA-s számlát!


A Forma 1 és Ed Sheeren nagyot dobott a főváros júliusi vendégszámain

A Forma 1 és Ed Sheeren nagyot dobott a főváros júliusi vendégszámain 

Kirobbanó hétvégét hozott a fővárosnak a Forma 1 idei magyarországi futama, amelyre a július 20-i Ed Sheeran koncert is ráerősített.
Visszatér egy régi szenzáció a Debreceni Virágkarneválra

Visszatér egy régi szenzáció a Debreceni Virágkarneválra 

Augusztus 20-án lesz a hagyományos virágkarnevál, de egy egész héten át élvezhetjük a karneváli programokat Debrecenben - a koncertek és fényfestés mellett több év után visszatér az éjszakai felvonulás is.
Mit tehet a pilóta, hogy kevesebbet fogyasszon egy repülőgép?

Mit tehet a pilóta, hogy kevesebbet fogyasszon egy repülőgép? 

150 ezer tonnával csökkentette károsanyag-kibocsátását az Emirates.
Sosem látott számok érkeztek a magyar turizmusról

Sosem látott számok érkeztek a magyar turizmusról 

Az első 200 napban és a vakáció kezdete óta is több vendéget fogadtak a szálláshelyek, mint a tavalyi rekordévben a turisztikai csúcsszervezet adatai szerint.
Óriási siker kapujában egy magyar turisztikai szakember

Óriási siker kapujában egy magyar turisztikai szakember 

Igazából már a jelölés is nagy siker: magyar résztvevő is lesz a Világ Fenntartható Turisztikai Díjátadón Belize-ben.
Jön az utánpótlás: így alakultak a jelentkezések és a ponthatárok a turisztikai szakokon

Jön az utánpótlás: így alakultak a jelentkezések és a ponthatárok a turisztikai szakokon 

Közzétették a felsőoktatási ponthatárokat - megnéztük, hogyan alakultak idén a jelentkezések a turisztikai területen induló képzésekre és hogy milyen pontszámokkal lehetett bejutni az egyes egyetemekre.
Látványos világbajnokság a Balatonon

Látványos világbajnokság a Balatonon 

A szörfözés is segíthet igazán négy évszakossá tenni a magyar tengert.
Szombaton Strandok éjszakája

Szombaton Strandok éjszakája 

És az előrejelzések alapján úgy tűnik, az időjárás is tökéletes lesz hozzá.
Street art művész különleges akciója ebben a bevásárlóközpontban

Street art művész különleges akciója ebben a bevásárlóközpontban 

Művészettel és fontos társadalmi üzenetekkel tölti meg folyosóit nyáron Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja.
Ha a Balatonon nyaral a közönség, akkor a kiállítás utána megy

Ha a Balatonon nyaral a közönség, akkor a kiállítás utána megy 

Hétvégén érkezik a Füred Art Week - tízmilliós műtárgyakat láthat most először a közönség nyáron, a Balaton partján.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.