A Superior Taste Award az egyetlen olyan díj, amit Michelin-csillagos sztárséfek és sommelier-k döntése alapján ítélnek oda. A több mint 70 tagú bírálóbizottságot nagy gonddal választják ki a világ 36 különböző országában élő, hosszú évek tapasztalatával rendelkező szakemberek közül. Az értékelő bizottság tagjai vakkóstolási teszt alapján, egymástól függetlenül ítélték meg az AQUA Szolgáltató Kft. palackozott vizét a legkiválóbb minőségűnek, és jutalmazták a maximálisan adható, 3 csillaggal.
Az ünnepséggel egybekötött fotózáson részt vett többek között Kovács Antal (háromszoros magyar sommelier bajnok), Varga Norbert (sommelier), Dr. Mészáros Gabriella (nemzetközi borakadémikus), Jókuti András (gasztroblogger, „Világevő”), Jászai Tibor (chef), Wolf András (konyhafőnök) és Ruprecht László (kreatív chef).
„A Szigetközi Friss Víz pont azt a finoman neutrális ízkörnyezetet teremti meg borkóstolás közben a szánkban, ami nélkül igazi borélvezetről nem beszélhetünk. Sima, selymesen puha textúrája
a komoly, ismeretszerző borkóstolásoknál is elengedhetetlen.” – nyilatkozta Dr. Mészáros Gabriella.
Forrás: Turizmus Online