Három nap múlva megjelenik a Somlói galuskás gulyásleves

Hogyan javíthatjuk termékeink, szolgáltatásaink minőségét? Hogyan szerezhetünk, tehetünk elégedetté és tarthatunk meg vendéget? Hogyan pozícionálhatjuk magunkat egyedi szolgáltatóként a versenytársak között?

Ezekre és még sok más hasonló kérdésre keres választ Erdei János saját, fél évszázados gyakorlati tapasztalataiból tallózva, - olvasmányosan, és szándéka szerint szórakoztatóan is A/4-es nagy formátumú, 202 oldalas, 48 képpel illusztrált könyvében.

A pandémia szorításában vergődő szakmánk jelen helyzetében a "SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Tanulságos történetek a turizmusmarketing világából" című derűs olvasmány talán segíthet az ott dolgozók kedélyét javítani és reményt, erőt, energiát és ötleteket adhat a várva-várt újranyitáshoz.

Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: [email protected] vagy [email protected]



Dr. Faragó Hilda, a „Magyar MICE-ipar nagyasszonya” így ír kötetről:

A könyvet két éjszaka alatt elolvastam, sokkal jobban érdekelt, mint gondoltam volna. Remek a stílusa, sodró a lendülete, és jól érthető a koncepciója. A fejezetek végi összefoglalók, azaz az egyedi esetből szintetizált általánosság kiemelése példaszerű, akár tankönyvnek is alkalmas. Tudom, hogy visszatértél a szállodaiparba – az óra körbejár –, de mégis meglepett a szállodai történetek magas aránya, az ezzel kapcsolatban felhalmozott tapasztalat. Bár a történetek javarészét ismertem, mégis újnak tűntek, mert vagy nem tudtam, vagy elfelejtettem az eredeti okot, amiért kitalálódtak vagy történtek. Ajánlott irodalomként jól lehetne használni a felsőfokú szállodai marketing oktatásában.


Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben

Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben 

A rendezvényszektor vállalati eseménymarketing piacának árbevétele 2024-ben 78,4 milliárd forint volt és 4,3 százalékos növekedést mutatott.
Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum

Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum 

Idén 120 éves a badacsonyörsi botanikus kert.
Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön

Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön 

Matyó Húsvét Mezőkövesden április 20-21-én.
Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum

Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum 

Eredményt hirdettek a múzeum megjelenésére kiírt pályázaton: az első helyet a világ egyik vezető irodája szerezte meg.
A Káli-medence egyik legkisebb településére költözik nyáron a Thália Színház

A Káli-medence egyik legkisebb településére költözik nyáron a Thália Színház 

Július 5. és augusztus 17. között Salföldön várják a közönséget.
Újra nyit a Dinó Park

Újra nyit a Dinó Park 

Megkezdi az idei szezont Budapest egyik kedvenc élményparkja, a DinoPark KÖKI 25 helyszínnel és 80 dinoszaurusszal várja látogatóit.
Majomtúra a Richter Safari Parkban

Majomtúra a Richter Safari Parkban 

Pénteken nyitja meg újra kapuit a nagykőrösi Richter Safari Park, ahol az idei szezonban majomtúra is várja az érdeklődőket .
Tradicionális húsvéti vásár Budapest kellős közepén

Tradicionális húsvéti vásár Budapest kellős közepén 

Nyit a Vörösmarty Tavasz. Még locsolkodás is lesz a pesti Belvárosban.
Magyar design a nemzetközi élvonalban

Magyar design a nemzetközi élvonalban 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) immár negyedik alkalommal biztosít megjelenési lehetőséget a kreatívipari szereplőknek a designipar egyik legnívósabb szakmai eseményén, a Milan Design Weeken április 7-13. között.
Mátraszentistváni Sípark: soha ennél rosszabb szezont!

Mátraszentistváni Sípark: soha ennél rosszabb szezont! 

Közel ötvenezer vendéget fogadott a Sípark a 2023-2024-es téli szezonban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.