Három nap múlva megjelenik a Somlói galuskás gulyásleves

Hogyan javíthatjuk termékeink, szolgáltatásaink minőségét? Hogyan szerezhetünk, tehetünk elégedetté és tarthatunk meg vendéget? Hogyan pozícionálhatjuk magunkat egyedi szolgáltatóként a versenytársak között?

Ezekre és még sok más hasonló kérdésre keres választ Erdei János saját, fél évszázados gyakorlati tapasztalataiból tallózva, - olvasmányosan, és szándéka szerint szórakoztatóan is A/4-es nagy formátumú, 202 oldalas, 48 képpel illusztrált könyvében.

A pandémia szorításában vergődő szakmánk jelen helyzetében a "SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Tanulságos történetek a turizmusmarketing világából" című derűs olvasmány talán segíthet az ott dolgozók kedélyét javítani és reményt, erőt, energiát és ötleteket adhat a várva-várt újranyitáshoz.

Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: [email protected] vagy [email protected]



Dr. Faragó Hilda, a „Magyar MICE-ipar nagyasszonya” így ír kötetről:

A könyvet két éjszaka alatt elolvastam, sokkal jobban érdekelt, mint gondoltam volna. Remek a stílusa, sodró a lendülete, és jól érthető a koncepciója. A fejezetek végi összefoglalók, azaz az egyedi esetből szintetizált általánosság kiemelése példaszerű, akár tankönyvnek is alkalmas. Tudom, hogy visszatértél a szállodaiparba – az óra körbejár –, de mégis meglepett a szállodai történetek magas aránya, az ezzel kapcsolatban felhalmozott tapasztalat. Bár a történetek javarészét ismertem, mégis újnak tűntek, mert vagy nem tudtam, vagy elfelejtettem az eredeti okot, amiért kitalálódtak vagy történtek. Ajánlott irodalomként jól lehetne használni a felsőfokú szállodai marketing oktatásában.


Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány

Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány 

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban is találtak ragadós száj- és körömfájásban fertőzött szarvasmarhát.
Májusban jön a Budapest100

Májusban jön a Budapest100 

Rekordmennyiségű ház- és közösségi kert nyitja meg idén a kapuit.
Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban

Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban 

Izgalmas kalanddal várja a DinoPark KÖKI látogatóit a húsvéti ünnepek alatt.
Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé

Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé 

Az apró lakásokban gyakran megtapasztalható, hogy a hely kihasználása szinte művészetté válik.
Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok

Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok 

Két hétvége, négy rendezvény: tavaszi pezsgés Esztergomban.
Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba

Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba 

Húsvét a Madame Tussauds Budapestben: programok és új figurák várják a látogatókat.
A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben

A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben 

A modern építkezési gyakorlatokban a szendvicspanel technológia egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár az Egyesült Államokban és más nyugati országokban már régóta előszeretettel használják ezt az építési metódust, hazánkban még sokan kételyekkel szemlélik. 
Nincs húsvét Tojás-kút nélkül

Nincs húsvét Tojás-kút nélkül 

Húsvét és tavaszi szünet Székesfehérváron.
Varázslatos világot idéző produkció a Millenárisban

Varázslatos világot idéző produkció a Millenárisban  

Elkezdődött a mitikus világot megidéző Walk My World immerzív produkció építése a Millenárison
Három nap – nyolc világsztár Paloznakon

Három nap – nyolc világsztár Paloznakon 

Idén nyáron ismét jazzbe borul a Balaton-felvidék.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.