Három nap múlva megjelenik a Somlói galuskás gulyásleves

Hogyan javíthatjuk termékeink, szolgáltatásaink minőségét? Hogyan szerezhetünk, tehetünk elégedetté és tarthatunk meg vendéget? Hogyan pozícionálhatjuk magunkat egyedi szolgáltatóként a versenytársak között?

Ezekre és még sok más hasonló kérdésre keres választ Erdei János saját, fél évszázados gyakorlati tapasztalataiból tallózva, - olvasmányosan, és szándéka szerint szórakoztatóan is A/4-es nagy formátumú, 202 oldalas, 48 képpel illusztrált könyvében.

A pandémia szorításában vergődő szakmánk jelen helyzetében a "SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Tanulságos történetek a turizmusmarketing világából" című derűs olvasmány talán segíthet az ott dolgozók kedélyét javítani és reményt, erőt, energiát és ötleteket adhat a várva-várt újranyitáshoz.

Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: [email protected] vagy [email protected]



Dr. Faragó Hilda, a „Magyar MICE-ipar nagyasszonya” így ír kötetről:

A könyvet két éjszaka alatt elolvastam, sokkal jobban érdekelt, mint gondoltam volna. Remek a stílusa, sodró a lendülete, és jól érthető a koncepciója. A fejezetek végi összefoglalók, azaz az egyedi esetből szintetizált általánosság kiemelése példaszerű, akár tankönyvnek is alkalmas. Tudom, hogy visszatértél a szállodaiparba – az óra körbejár –, de mégis meglepett a szállodai történetek magas aránya, az ezzel kapcsolatban felhalmozott tapasztalat. Bár a történetek javarészét ismertem, mégis újnak tűntek, mert vagy nem tudtam, vagy elfelejtettem az eredeti okot, amiért kitalálódtak vagy történtek. Ajánlott irodalomként jól lehetne használni a felsőfokú szállodai marketing oktatásában.


A reptér legjobb oldala: megnyílt a legújabb magyar TRIBE szálloda

A reptér legjobb oldala: megnyílt a legújabb magyar TRIBE szálloda  

Megnyitott a TRIBE Budapest Airport Hotel, a márka második szállodája az országban. A szálloda a WING fejlesztésében valósult meg.
Rendezvényboom és rekordbevétel ennél a hazai alapítású cégcsoportnál

Rendezvényboom és rekordbevétel ennél a hazai alapítású cégcsoportnál 

Az áttörés éve volt a tavalyi a hazai alapítású cégcsoportnál.
Közeleg az ország legnagyobb kultúrális rendezvénye

Közeleg az ország legnagyobb kultúrális rendezvénye 

A nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén, június 21-én újra életre kel minden a Múzeumok Éjszakáján.
Rejtélyes frigyláda Győrben

Rejtélyes frigyláda Győrben 

A rejtélyes múlt kulcsfigurája egy szökevény katona, akit bigámiával vádoltak, és aki végül a jezsuiták templomában keresett menedéket.
Kérdőjelek a hévízi Tófürdő körül

Kérdőjelek a hévízi Tófürdő körül 

Egyelőre senki nem tud semmit biztosat.
Gyógyvizek birodalma – Hogyan újulhat meg a magyar termálturizmus?

Gyógyvizek birodalma – Hogyan újulhat meg a magyar termálturizmus? 

A gyógy- és termálturizmus egyre fontosabb szerepet tölt be, ugyanakkor számos kihívással is szembesül, mint a fenntarthatóság, a piaci elvárások, az orvosi validáció, a vendégigények és a nemzetközi versenyhelyzet.
Jön a VéNégy Fesztivál

Jön a VéNégy Fesztivál 

Július első napjaiban, Nagymarosnál.
Javult a természetes fürdővizeink minősége

Javult a természetes fürdővizeink minősége 

A 2024-ben 288 természetes fürdővizet tartottak nyilván Magyarországon. Ezek közül 193 kiváló, 58 jó és 4 tűrhető minősítést kapott.
Itt a friss TKI index

Itt a friss TKI index 

2025. májusban a turisztikai cégek 70 százalék szolgáltatási árainak növekedéséről számolt be az elmúlt 3 hónapra vonatkozóan az előző év azonos időszakához mérten.
Határon átívelő turisztikai egyesület született

Határon átívelő turisztikai egyesület született 

Megalakult a Fernenet – új határon átnyúló turisztikai egyesület a Fertő-tó térségében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.