Júniusban ismét MUISZ-vacsora

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) hosszú idő után újra egy szakmai szempontból hasznos, kellemes hangulatú vacsorára hívja a tagokat, érdeklődőket.


Időpont: június 22. 17:00 óra (regisztráció 16:30 órától) - Kérik a védettségi igazolást a regisztrációnál bemutatni.

Helyszín: Rozmaring Kertvendéglő Étterem és Rendezvényhelyszín (Budapest, Árpád Fejedelem útja 125.)

Jelentkezés: ITT



Program:

  • "Kényszerleszállás" - Szabó István, a Budapest Airport utasszolgáltatások igazgatójának prezentációja
  •  MUISZ tag Turisztikai/Idegenforgalmi Hivatalainak rövid tájékoztatása a COVID járványt követő országnyitásokkal kapcsolatban (Ács-Lévai Viktória, Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal, Czeiszing Miklós - Német Turisztikai Hivatal; Hangya Edina, Máltai Turisztikai Hivatal, Herczeg Ivana, Horvát Idegenforgalmi Közösség, Raja Ammar, Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal, Soňa Jelínková, Szlovák Turisztikai Képviselet
  •  Tombola (a névjegykártyáról ne feledkezzenek meg!)

A fenti témák után, egy büfévacsora elfogyasztása közben beszélgetés az elmúlt hónapok eseményeiről, az újraindulásról.

Részvételi dj: 5.500 Ft. A részvételi díjat a helyszínen készpénzben kérik kiegyenlíteni.

Lemondási határidő: június 21. 10:00 óra.

Ezt követő lemondás vagy meg nem jelenés esetén is ki kell egyenlíteni a számlát. (A megértést köszönik a szervezők.) 

Forrás: MUISZ


Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza

Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza 

Május 12-én igazi világsztárokkal is találkozhatunk!
Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján

Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján 

Május 1-jén ünnepelte az ÉnBudapestem applikációja az első születésnapját.
Szibériai tokhalak a Balatonban?

Szibériai tokhalak a Balatonban? 

A Balatonban megjelenő lénai tokok minden bizonnyal a vízgyűjtőn létesült halgazdálkodási létesítményekből szökhettek meg.
Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő

Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő 

Nemzetgazdasági miniszter: a nyugati világ elöregszik, nő az idősek aránya, ebből adódóan sokkal nagyobb lesz a kereslet az egészségturizmusra.
Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon

Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon 

Harmincöt budapesti tanuló állhatott dobogóra a Szakma Sztár Fesztiválon.
Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens

Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens 

Már több mint húsz étterem használja.
ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től

ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től 

Az előremutató jelentésben a jó gyakorlatok mellett a lehetőségeket is feltárták, mellyel megjelölték a cégcsoport fenntarthatósági tevékenységének irányait is.
Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon

Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon 

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén.
Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án

Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án 

A méhektől nemcsak a természet legfinomabb ajándékát, a mézet kapjuk, de sokat is tanulhatunk tőlük!
103 éves tornásznő látogatása a Madame Tussauds Budapestben

103 éves tornásznő látogatása a Madame Tussauds Budapestben 

Magasra szökött az egy négyzetméterre jutó magyar olimpiai aranyak száma a Madame Tussauds Budapest sport termében.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?