Megnyitotta kapuit a kéthelyi Kristinus Borbirtok Gasztro Műhelye. A menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, A helyi termékek iránt elkötelezett vendéglátóhely az alapanyagok minőségét, a borok és ételek harmóniáját valamint a tálalás esztétikáját tartja elsődlegesnek. Évszakhoz illő, helyi alapanyagok felhasználásával készült fogásokat, a különlegesebb ízek falatjait kínálja izgalmas, barátságos környezetben.
A Kristinus Borbirtok 55 hektáron, 22 magyar alkalmazottal műkődik. Az épület felső szintjén februártól 10 szobás Vinotel várja a borbarát utazókat. A Vinotel koncepciójának középpontjában a Balaton és a bor szerepe. A Borbirtokon több nagy rendezvényterem, valamint egy szabadtéri színpad is található.