Cél az innováció bemutatása, a közreműködő fiatal tehetségek ismertségének növelése elegáns környezetben, magas színvonalú kiszolgálással. A rendezvényen kerül átadásra az idei két Gundel Károly életműdíj, amelyet Vomberg Frigyesnek és posztumusz elismerésként Czubor Jánosnak ítélt oda a szakmai grémium.
A menüsor megálmodói és kivitelezői: Endrédi Zoltán (Márga Bisztró, Csopak), Garai Ádám (Olimpia Étterem, Budapest), Horváth Ákos (Márga Bisztró, Budapest), Kerekes Sándor (Király 100 Étterem, Budapest), Kiss O’shea Dániel (Budapest Party Service), Koncz László (La Perle Noire, Budapest), Kovács Attila (Tanyacsárda, Lajosmizse), Szó Gellért (G&D Kézműves Cukrászat és Pékség {Ország Tortája 2016})
A Gálaebédre támogatói jegyek 20.000 Ft/fő áron igényelhetők az MVI titkárságán az [email protected] email címen. (MVI tagoknak 10% kedvezmény)
Forrás: Vendég&Hotel Online
Forrás: Magyar Vendéglátók Ipartestülete