Nem véletlenül került első helyre GastroDesign versenyünk alkalmával egy ferencvárosi különleges hangulatú vendéglátóegység, a Malom Bisztró, a környék irodái, bankjai dolgozóinak kedvelt találkozópontja, ahová e havi Business Klub programunk alkalmával mi is ellátogatunk. Ezúttal előadóink között köszönthetjük Molnár B. Tamást, a hazai gasztroéletet megpezsdítő Bűvös Szakács blog alapítóját, a hazai GaultßMillau kalauz főszerkesztőjét. A napokban jelent meg a 2015. évi kalauz, ennek készítéséről is megtudhat néhány titkot az, aki novemberi rendezvényünkre ellátogat hozzánk.
Novemberi találkozónk részletes programja:
• Elkezdődtek a nagykonyhák élelmiszerbiztonsági ellenőrzései Mit jelent ez? Mik az eddigi tapasztalatok? Zoltai Anna, NÉBIH, Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály vezető
• Légtechnikai megoldások konyhaüzemben, belvárosi műemléképületekben és akár teljesen lehetetlen helyeken Neményi András, Coninvest társtulajdonos-ügyvezető
• Álmodj szépeket! A következő év ágyazási trendjei Nagyné Miske Margit, Naturtex kft. ügyvezető
• Mennyit számít egy hotelnél a professzionális betextilezés? 2014 egyik szállodás sikertörténete, a tiszakécskei Barack Thermal hotel ß spa Keresztes Szilvia, Bevlo Textil Kft. és Szabados Emese, MSE Art ß Design, lakberendező
• Továbbra is lesújtó Molnár B. Tamás véleménye a hazai éttermekről vagy javult a helyzet? Tapasztalatok, pontok, értékelések a most megjelent Gault ß Millau Magyarország 2015. évi étteremkalauz tükrében Molnár B. Tamás, Gault ß Millau Magyarország főszerkesztő, gasztroszakértő, a Bűvös Szakács
PROGRAM:
10.00 – 10.30 REGISZTRÁCIÓ – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás
10.30 – 13.00 Szakmai előadások– közben kávé- és teaszünet a Mocambo jóvoltából
13.00 – 14.30 a trendi food truck mogul, Zing Burger ételeit kóstolhatjuk, Zila desszertek kíséretében. A finom fogásokat az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok Bevállalod? rozé 2014-es borával és Rauch üdítőkkel öblíthetjük le.
Jöjjön el, hogy …
• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
• személyes kapcsolatokat építhessen
• egy exkluzív klub tagja legyen
IDŐPONT: 2014. november 18. (kedd) 10.30-14.30 óráig
HELYSZÍN: Malom Bisztró | 1095. Budapest, Soroksári út 48.
Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.
JELENTKEZÉS:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. november 17-ig, faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.
A RENDEZVÉNYRE A SZÁLLODAI- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KÉPVISELŐIT VÁRJUK!
KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | [email protected] | +36 30 3532424
Forrás: Vendég & Hotel