Minden, amit tudni akart a Gault&Millau-ról, de sosem merte megkérdezni

Ismét izgalmas témákkal készültünk: éttermek díjazása, konyhák ellenőrzése, a jövő év textiltrendjei és az idei év egyik szállodás sikersztorja. Előadóink között pedig Molnár B. Tamást, az ismert gasztroszakértőt is köszönthetjük. 

Nem véletlenül került első helyre GastroDesign versenyünk alkalmával egy ferencvárosi különleges hangulatú vendéglátóegység, a Malom Bisztró, a környék irodái, bankjai dolgozóinak kedvelt találkozópontja, ahová e havi Business Klub programunk alkalmával mi is ellátogatunk. Ezúttal előadóink között köszönthetjük Molnár B. Tamást, a hazai gasztroéletet megpezsdítő Bűvös Szakács blog alapítóját, a hazai GaultßMillau kalauz főszerkesztőjét. A napokban jelent meg a 2015. évi kalauz, ennek készítéséről is megtudhat néhány titkot az, aki novemberi rendezvényünkre ellátogat hozzánk.

Novemberi találkozónk részletes programja:

• Elkezdődtek a nagykonyhák élelmiszerbiztonsági ellenőrzései Mit jelent ez? Mik az eddigi tapasztalatok? Zoltai Anna, NÉBIH, Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály vezető

• Légtechnikai megoldások konyhaüzemben, belvárosi műemléképületekben és akár teljesen lehetetlen helyeken Neményi András, Coninvest társtulajdonos-ügyvezető

• Álmodj szépeket! A következő év ágyazási trendjei Nagyné Miske Margit, Naturtex kft. ügyvezető

• Mennyit számít egy hotelnél a professzionális betextilezés? 2014 egyik szállodás sikertörténete, a tiszakécskei Barack Thermal hotel ß spa Keresztes Szilvia, Bevlo Textil Kft. és Szabados Emese, MSE Art ß Design, lakberendező

• Továbbra is lesújtó Molnár B. Tamás véleménye a hazai éttermekről vagy javult a helyzet? Tapasztalatok, pontok, értékelések a most megjelent Gault ß Millau Magyarország 2015. évi étteremkalauz tükrében Molnár B. Tamás, Gault ß Millau Magyarország főszerkesztő, gasztroszakértő, a Bűvös Szakács

PROGRAM:

10.00 – 10.30 REGISZTRÁCIÓ – Progast kávés percek, Spiritus Primus pálinkakóstolás

10.30 – 13.00 Szakmai előadások– közben kávé- és teaszünet a Mocambo jóvoltából

13.00 – 14.30 a trendi food truck mogul, Zing Burger ételeit kóstolhatjuk, Zila desszertek kíséretében. A finom fogásokat az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok Bevállalod? rozé 2014-es borával és Rauch üdítőkkel öblíthetjük le. 

Jöjjön el, hogy …

• különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel

• egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról

• személyes kapcsolatokat építhessen

• egy exkluzív klub tagja legyen

IDŐPONT: 2014. november 18. (kedd) 10.30-14.30 óráig

HELYSZÍN: Malom Bisztró | 1095. Budapest, Soroksári út 48.

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. november 17-ig, faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

A RENDEZVÉNYRE A SZÁLLODAI- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KÉPVISELŐIT VÁRJUK!

KAPCSOLATTARTÓ: Kassai Dávid projekt manager | [email protected] | +36 30 3532424

Forrás: Vendég & Hotel


Flash Award: lezárult a jelentkezés, már bírálják a pályázatokat

Flash Award: lezárult a jelentkezés, már bírálják a pályázatokat 

Hatvanhárom pályázat érkezett a MaReSz idei versenyére.
Első önálló koncertjét adja Budapesten a skót sztárzenekar

Első önálló koncertjét adja Budapesten a skót sztárzenekar 

Június 11-én először lép fel önálló koncerttel Magyarországon a Biffy Clyro.
Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány

Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány 

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban is találtak ragadós száj- és körömfájásban fertőzött szarvasmarhát.
Májusban jön a Budapest100

Májusban jön a Budapest100 

Rekordmennyiségű ház- és közösségi kert nyitja meg idén a kapuit.
Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban

Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban 

Izgalmas kalanddal várja a DinoPark KÖKI látogatóit a húsvéti ünnepek alatt.
Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé

Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé 

Az apró lakásokban gyakran megtapasztalható, hogy a hely kihasználása szinte művészetté válik.
Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok

Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok 

Két hétvége, négy rendezvény: tavaszi pezsgés Esztergomban.
Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba

Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba 

Húsvét a Madame Tussauds Budapestben: programok és új figurák várják a látogatókat.
A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben

A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben 

A modern építkezési gyakorlatokban a szendvicspanel technológia egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár az Egyesült Államokban és más nyugati országokban már régóta előszeretettel használják ezt az építési metódust, hazánkban még sokan kételyekkel szemlélik. 
Nincs húsvét Tojás-kút nélkül

Nincs húsvét Tojás-kút nélkül 

Húsvét és tavaszi szünet Székesfehérváron.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.